MagMe Pick: Jacquemus torbica

Simon Porte Jacquemus jedan je od najvećih kreativaca današnjice čije modne kreacije konstantno postanu viralne. Njegov je dizajn nedvojbeno prepoznatljiv po istančanom oku za detalje i skulpturalnim formama koje obožavaju minimalistice. Ako se radi o jednom komadu brenda Jacquemus koji brojne modne obožavateljice imaju u svom ormaru, to su zasigurno torbice, a ovih se dana listi omiljenih modnih dodataka tog francuskog brenda pridružuje i model “Le Petit Calino”.

Torbica je dio nove kolekcije “Les Sculptures”, za koju je revija bila nedavno održana na prekrasnom jugu Francuske. Kao i svi komadi kolekcije koji su bili inspirirani omiljenim umjetnicima dizajnera, ova je torbica nadahnuta djelima Henryja Moorea, umjetnika poznatog po fluidnim brončanim skulpturama. Upravo je takvu siluetu Jacquemus zamislio i kreirao torbicu izrađenu od mekane nappa kože koju uokviruje metalna prstenasta zlatna ručka.

Model Le Petit Calino idealan je odabir za svečanije večernje prilike u kojima ćete svakoj kombinaciji donijeti profinjen izgled. Također, zbog svestrane bež nijanse, torbicu možete kombinirati uz haljine i svečane kombinacije različitih boja i nijansi. Jacquemus je servirao komad koji ćete nositi godinama i možemo reći da dugo nismo vidjeli model toliko privlačnog minimalističkog izgleda.

Unatoč tome što je torbica u bež nijansi naš favorit, model je predstavljen u nekoliko različitih varijacija, poput crne i ružičaste, dok su nebesko plavi i soft yellow modeli izrađeni od konjske dlake. Koji god da model odaberete, sigurno je da ćete svakom looku donijeti statement izgled!

Torbica je dostupna za kupnju na platformi Farfetch po cijeni od 890 eura. Radi se o svevremenskom komadu uz koji ćete u svakoj prilici izgledati profinjeno i elegantno, stoga ako ste u potrazi za svečanijom torbicom, ovaj ćete model sigurno obožavati!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Farfetch 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0