MagMe Pick: Izdvojili smo najbolje kapute iz high street ponude

Hladnija jutra (i noći) nagnale su nas da razmišljamo o vunenim kaputima, iako smo vječni članovi tima “bablje ljeto” i do zadnjeg trenutka ne odustajemo od garderobe koje smo nosili prije mjesec dana. I sutrašnja prognoza kaže da će jutarnje temperature u unutrašnjosti iznositi oko 10 Celzijevih stupnjeva (na onih 18 u srednjoj i južnoj Dalmaciji smo ekstremno ljubomorni) pa, bez obzira na sunce, nije ni čudno da nam se upravo takve teme motaju po glavi.

Slijedi to (nekima grozomorno) sezonsko mijenjanje garderobe i kao što smo već pisali, to je najbolje razdoblje za riješiti se velike količine odjeće koju ne nosite, ali i identificirati “rupe” u garderobi. Pa ako je jedna od tih jednostavan vuneni kaput dužine ispod koljena, ove sezone baš imate sreće.

Naime, ponuda high street dućana kao što su Zara, Massimo Dutti, H&M i & Other Stories vrvi baš takvim modelima, koji su lišeni bespotrebnih detalja, samim time su svevremenski dizajn, dovoljno su široki da se u njih možete omotati, a većinu ih krasi i remen od tkanine kojim možete staviti naglasak na struk (i usput se uspješno obraniti od vjetra).

Uza sve to – a vjerujte nam, dali smo si truda prošvrljati cjelokupnom high street ponudom – gotovo svi modeli koji se kriju u kolekcijama predstavljeni su u neutralnim tonovima što znači da ćete ih s lakoćom uklopiti s ostatkom garderobe te da će vam pristajati uz sve što krijete u ormaru. Veliki je plus što su ovi high street komadi izrađeni od vune, mješavine vune ili, pak, u najboljem slučaju, od reciklirane vune, a i sasvim pristupačna cijena dodatno doprinosi njihovoj privlačnosti. Naš izbor jednostavnih vunenih kaputa iz aktualne ponude dućana pronađite u nastavku.

Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Arket
Arket
Cos
H&M
H&M
H&M
H&M
Mango
Mango
Mango
& Other Stories
& Other Stories
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara

Naslovna fotografija: @clairerose

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0