MagMe Pick: Ilia Super Serum Skin Tint

Pronaći dobru podlogu za lice kojoj ćete moći ostati vjerni godinama, zaista je pravi pothvat. Pitate li prijateljice za savjet, svaka će od njih tvrditi da je njihova najbolja, i svaka će imati drugačiju kožu. Stručno mišljenje prodavača prilikom kupnje uvijek je dobro poslušati, ali uvijek treba imati na umu i vlastite preferencije. No, kad jedna tekuća podloga, predstavljena prošle godine,  ima tisuće pozitivnih revieowa korisnica koji je kunu u njezinu djelotvornost, onda je riječ o nečemu što vrijedi isprobati.

Upravo je to slučaj s Ilia Super Serum Skin Tint – tekućom podlogom koja prekriva nedostatke, ali i njeguje kožu jer je formula obogaćena niacinamidom, skvalanom i hijaluronskom kiselinom. Iz clean beauty brenda Ilia kažu kako je Super Serum Skin Tint “najbolja verzija vaše kože – u bočici”, a sudeći po oduševljenim komentarima, čini se da je zaista tako.

Pa u čemu je tajna ovog proizvoda? Formula komibinira clean makeup, njegu kože i SPF u jednom, ima 30 različitih nijansi i pruža lagano prikrivanje sa svježim, sjajnim finišem. Osim toga, ovaj serum i podloga u jednom “opremljen” je i s posebno antioksidativnom tehnologijom koja se bori protiv negativnog utjecaja stresa na kožu. Štiti od  UVA, UVB, UVC, plave svjetlosti i infracrvenih zraka te stvara prirodnu barijeru za ostatak skincare rutine – “zaključava” vlagu u koži i pojačava djelovanje antioksidansa za 200 posto. Uz to, ujednačava ton kože, umanjuje vidljivost sitnica borica i nepravilnosti te ostavlja glow na koži.

S obzirom na to da je riječ o proizvodu clean beauty brenda, ova tekuća podloga je veganska, cruelty-free, nekomedogena, nježna prema osjetljivoj koži i formulirana bez ulja, mirisa, glutena i silikona. Lista sastojaka i benefita ovog proizvoda je podugačka, a kada se tome prirodaju i sve pozitivne recenzije, jasno je da je riječ o tekućoj podlozi koja zaista djeluje. Zato ako ste trenutačno u potrazi za novom podlogom, predlažemo da se uputite u zagrebački The Lab Store u kojem Ilia Super Serum Skin Tint možete isprobati i kupiti.

Fotografije: Ilia, Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0