MagMe Pick: H&M vesta

Hladniji dani još uvijek traju i koliko god žudimo za proljećem, čini nam se da ne možemo očekivati skoriji dolazak lijepog  vremena. Zbog tog razloga bacili smo se u potragu za još vesti i na prvu se zaljubili u ovu klasičnu, ali figuri laskavu, H&M vestu.

Riječ je o modelu iz H&M Trend kolekcije koja je, iako ima nešto više cijene od ostatka ponude high street brenda, specifična po kvalitetnim materijalima i besprijekornom dizajnu modela. Ovaj put nam je za oko zapela bijela vesta s crnim obrubom, rebraste teksture, sa srcolikim dekolteom koji je još uvijek jako popularan.

Pulover je izrađen od čvrstog stretch materijala koji je idealan za svakodnevno nošenje, no čini i odličnu opciju za opušteniju večeru s prijateljicama – u toj pridogi stilizirajte je sa statement naušnicama i crnim kožnim hlačama. Osim u bijeloj verziji s crnim obrubom, vesta je dostupna i u crnoj boji. U nastavku otkrijte fotografije modela, a klikom na fotografiju možete otići na H&M webshop. Cijena modela iznosi 44,99 eura, a s obzirom na to da je već sezonama ovaj kroj jako popularan, predlažemo da požurite s kupnjom, jer će vesta sigurno uskoro biti sold out!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: H&M

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0