MagMe Pick: H&M ima laneni sako sezone!

Vrući ljetni dani znaju biti popraćeni hladnijim i vjetrovitim večerima na obali, a s obzirom na to da ne želimo odustati od nošenja haljina u izlazak, laneni sako postaje nam najbolji prijatelj. A idealan smo pronašli u ponudi švedskog brenda H&M koji je oversized kroja te izrađen od mješavine lana.

Naime, sako je dio Conscious kolekcije, pa dio koji nije napravljen od ljeti nam omiljene prirodne tkanine, izrađen je od sustainable viskoznog materijala Lenzing™ ECOVERO™. Osim zbog materijala, model je privlačan zbog oversized siluete koja se savršeno uklapa s mini haljinama ili, pak, topovima i kratkim traper hlačicama, uz obavezan dodatak strappy sandala s potpeticom. To je ljetni go-to outfit brojnih modnih influencerica kao što su Hailey Bieber ili Pernille Teisbaek, a prikladan je za nošenje u gradu ili na moru.

Isto tako, predimenzionirani laneni sako prljavobijele nijanse s gumbima od kornjačevine može se nositi i na traperice, a i samostalno u ulozi haljine s dodatkom bodyja ispod. Odličan i dugovječan komad je zbog jednostavnosti, ali i boje, prilagodljiv raznim modnim kombinacijama, a i stilovima te pripada u skupinu onih komada za kojima ćete non stop posezati u ormar. Cijena sakoa iznosi 39,99 eura te je dostupan i na hrvatskom tržištu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: H&M

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0