MagMe Pick: Haljina iz Zarine nove kolekcije

Ovog tjedna su u New In kategoriju na online shopu španjolskog high street brenda Zara stigli brojni novi komadi koji su odmah završili na našoj wishlisti. Između ostalog, predstavljena je i nova Special Edition kolekcija, u kojoj smo pronašli savršenu midi haljinu za aktualnu sezonu.

Ako nam je nešto potrebno u jesen, kada se temperatura u danu može promjeniti od zimske do ljetne, onda su to multifunkcionalni komadi koje možemo nositi od jutra do mraka i koji će u svakoj prigodi biti prikladni te, još bitnije, koji će biti udobni za cjelodnevno nošenje. Haljine su zato super komadi jer se mogu “nadograditi” jaknom ili balonerom, a ako zaista jako zahladi preko njih možete najprije prebaciti oversized pletivo, pa tek onda outerwear. Isto tako, po potrebi možete uklanjati komade sa sebe kako dan odmiče – slojevito odijevanje je najbitnija vještina koju možete usvojiti u jesen.

Za oko nam je zapela košulja-haljina koja je, za razliku od modela koje smo navikli vidjeti, izrađena od satena te zato ima i pomalo uglađeniji, večernji izgled. Haljina midi dužine ima duge rukave, kragnu i gumbe koji se protežu gotovo čitavom dužinom haljine. Osim pomalo sjajnog materijala, atraktivnost haljini daju i nabori u dijelu oko struka – detalj koji je trenutačno omiljen modnim kreatorima.

Večernjem izgledu doprinose, isto tako, gumbi zlatnog sjaja, a ova haljina osim što predivno izgleda, dio je Join Life linije koja je napravljena koristeći tehnologiju i materijale – u ovom slučaju reciklirani poliester dobiven od odbačenih PET boca – koji smanjuju negativan utjecaj na prirodu.

Haljina je dostupna za online narudžbu putem hrvatske verzije online shopa high street marke, dostupna je u veličinama od XS do L, a cijena modela iznosi 299,90 kuna.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0