MagMe Pick: Gucci torba posvećena Lady Di

Prvog srpnja ove godine ikona stila i princeza od Walesa, Diana, proslavila bi svoj 60. rođendan, a povodom toga talijanska modna kuća Gucci odlučila joj je odati počast. Alessandro Michele osmislio je novu verziju torbice predstavljene 1991. godine od koje se Lady Di nije odvajala, a koja privlači pogled zbog ručki od bambusa.

Torba svojstvena stilu devedesetih godina, ističe se jednostavnošću dizajna, praktičnošću te minimalističkim izgledom, a Michele je na retro ručke od bambusa dodao neonske kožnate vrpce – koje se mogu nositi ili skinuti, nalik onima koje su nekoć dolazile s torbom da se oblik ručki ne bi promijenio. Dodatak je i kožnati remen uz pomoć koje Gucci Diana može postati crossbody model, kao i pregršt boja između kojih se može birati kao što su zelena, blijedoružičasta i nebeski plava.

Torba Gucci Diana dostupna je i u neutralnim nijansama, odnosno klasičnoj boji konjaka, crnoj i prljavo bijeloj, izrađena je od glatke kože, a dostupne su i varijante od egzotičnih koža kao što su nojeva i pitonova. Iako je princeza Diana bila vjerna većem tote modelu kojeg je nosila u svim prigodama, od onih kad je posjećivala teretanu u biciklističkim hlačicama i tenisicama do onih kad je išla na susrete s pripadnicima kraljevske obitelji odjevena u midi haljine i salonke, Gucci je predstavio i dvije manje verzije torbice – mini i small.

Iako je gotovo potpuno lišena detalja kako bi ručke, a i neonski detalji došli do izražaja, torbicu krasi i GG logo zlatnog sjaja, a ovaj model iz arhive brenda već je zapeo za oko britanskim modnih insajdericama Sienni Miller i Alexi Chung koje su nabavile svoje modele.

Cijena Gucci Diana modela kreće se od 2350 do 3350 eura, a sve verzije možete pogledati na službenoj stranici talijanske modne kuće.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Pinterest

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0