MagMe Pick: Ganni haljina

Gajimo veliku ljubav prema skandinavskoj modi, njihovom stilu i brendovima, a Ganni se ubraja među naše favorite. Prije nekoliko godina pomeli su modnu scenu s haljinama na preklop, a svaka njihova nova kolekcija oduševljava. Brend casual odjeće i modnih dodataka tako se prometnuo u jednu od najpopularnijih skandinavskih marki, a iako je jasno da im je funkcionalnost na prvom mjestu, ponekad se među njihovim komadima nađu i večernji modeli.

U sklopu kolekcije za proljeće/ljeto 2022. omiljeni skandi brend predstavio je midi haljinu koja se posebno ističe bojom – jarke nijanse prepoznatljiv su znak Ganni estetike, a u ovoj kolekciji odabir je pao na naračastu boju. Kao da već samim time model nije dovoljno upečatljiv, tu su i detalji poput nabora koji se protežu gotovo čitavom duljinom haljine, trakice koje se mogu vezati oko vrata ili u mašnu kod dekoltea te tkanina zanimljive teksture koja kao da imitira čipku.

Jarko narančasta haljina prati liniju tijelu sve do malo iznad koljena kada se pruža u lepršavi volan koji modelu daje dozu dinamičnosti. Bogata tekstura, jarka boja i nabrani detalji ono su što ovu haljinu čini pravim statement komadom koji će privlačiti poglede gdje god se pojavili.

Nabori na haljini čine je užom pa laska figuri, a dizajnerica Ditte Reffstrup je izjavila kako je za taj detalj pronašla inspiraciju u gumicama za kosu koje žene u uredu nose oko ruke. Ovaj se model može i personalizirati – vrpce od tkanine možete zavezati oko vrata ili ih, pak, zavezati u mašnu.

Upečatljiva haljina iz kolekcije za proljeće/ljeto 2022. dostupna je za kupnju zagrebačkom concept butiku Garderoba Store.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Net-a-Porter, MyTheresa

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0