MagMe Pick: Cult Gaia mini haljina

S obzirom na to da se od početka mjeseca može boraviti u kafićima i restoranima, nadamo se da ćemo ove jeseni doživjeti i prave večernje izlaske. Prošle smo jeseni većinu budžeta za odjeću uložili u loungewear i cosy komade, a ove ćemo godine to preusmjeriti u mini haljine. Ako ste i vi u tom mindsetu, nastavite čitati ovaj tekst, jer smo otkrili odličnu haljinu za večernje izlaske u kojoj ćete zagarantirano privući pozornost.

Losanđeleški brend Cult Gaia probio se torbicom Ark izrađenom od bambusa i resort odjećom koja kao da je stvorena za godišnji odmor u tropskim krajevima, a ove jeseni predstavili su model haljine Jaslene koji predstavlja zaokret u njihovoj estetici. Naime, riječ je o mini haljini crne boje koju jedino možemo zamisliti u ambijentu noćnog kluba.

Ova divna kreacija, međutim, perfektno je skrojena kako bi sve “bilo na mjestu” bez obzira na mini dužinu i kroj bez naramenica. Haljinu krasi off-the-shoulder silueta, dekolte je naglašen metalnom kopčom zlatnog sjaja, a model prati liniju tijela te stavlja poseban naglasak na struk. Vrpca koja se proteže preko dekoltea čini upečatljiv detalj koji ovoj maloj crnoj haljini, inače jednostavnog kroja, daje dozu posebnosti.

Kako bi se dao dašak dramatičnosti haljini iz brenda Cult Gaia preporučuju da ovu crnu kreaciju uparite s njihovim rukavima ukrašenima nojevim perjem. Satenske rukavice iz radionice losanđeleškog brenda daju minimalističkoj haljini pomalo “old Hollywood” izgled, a osim s ovom sofisticiranom kreacijom, možete ih nositi i uz ostale komade iz ormara.

Večernja haljina Jaslene može se naručiti putem online shopa modne marke, a cijena iznosi 3650 kuna, dok ćete za statement rukavice morati izdvojiti 1100 kuna. Čini se kako nam se bliži sezona večernjih izlazaka, dočekajte je spremni!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Cult Gaia

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0