Godine 2019. godine podloga za ten PERFECTION LUMIÈRE VELVET postaje ULTRA LE TEINT VELVET. Novo ime za istu dobitničku formulu, sa 6 novih nijansi. Ova ultra-lagana podloga kao druga koža prirodno zaglađuje i ujednačava kožu za mat baršunasti rezultat makeupa. Njezina neprimjetna i iznenađujuća tekstura pruža idealnu ravnotežu između mat završnog rezultata i lakoće, pokrivnosti i prirodnosti, ugodnosti i postojanosti. Na koži stvara bestežinski osjećaj i jedva se može primijetiti. Ten je trenutačno besprijekoran.

ULTRA-POSTOJANOST

U srcu formule: kompleks Perfect Skin Affinity. Ovaj kompleks koji stvara tanki sloj prilagođava se konturama lica točku po točku i stvara nevidljivu i ugodnu drugu kožu. Boja, postojanost i sjaj sačuvani su od jutra do večeri: boja ne blijedi i ne stvara mrlje. Nesavršenosti su diskretno korigirane a koža se osjeća ugodno.

ULTRA-KOREKCIJA

Puderi s mekim fokusom odabrani u CHANEL Laboratorijima smanjuju površinske nepravilnosti i pružaju savršeno gladak i ujednačen ten. Nakon nanošenja, pore izgledaju manje a mikroreljef kože je poboljšan. Uz to, kombinacija pudera pomaže upiti višak sebuma. Ten je trenutačno poboljšan s mat baršunastim efektom koji traje cijeli dan.

ULTRA-PRIRODNOST

Tamne mrlje, nesavršenosti i crvenilo besprijekorno su zaglađeni, bez najmanjeg osjećaja težine, zahvaljujući patentiranom kompleksu Perfect Light Control i njegovoj mješavini dva tipa polukuglastih pudera: poluprozirnog pudera za pojačavanje blistavosti i korektivnog pudera obloženog mineralnim pigmentima. Ovaj kompleks osigurava dobru ravnotežu između korekcije i mat završnog rezultata. Njegovo višestruko odražavanje svjetla zaglađuje lice velom neprimjetno ujednačene boje.

ULTRA-PRAKTIČNO

Praktičan i lagan, napunjen u elegantnih crnoj bočici s mat čepom, ULTRA LE TEINT VELVET lako nalazi mjesto u torbici kako bi pojednostavio popravljanje makeupa.

KAKO SE NANOSI

Nanesite ULTRA LE TEINT VELVET vrhovima prstiju, razmazujući od sredine prema van. Njegova tekstura klizi po koži i može se nanositi u slojevima, ovisno o željenoj pokrivenosti, za postizanje besprijekornog, ujednačenog tena.

Bočica od 30 ml