MagMe Pick: Chanel Boy u teddy varijanti

Chanel Boy jedna je od najpopularnijih torbica te francuske modne kuće koju je prije 11 godina lansirao Karl Lagerfeld, a nosi ime Boya Capela, velike ljubavi osnivačice brenda Coco Chanel. Model je svojim pomalo edgy izgledom te robusnijim karikama na remenu postao jednako tražen kao i klasične 2.55 i Flap torbice, a dobio je i nekoliko novih varijanti tijekom godina.

Među njima je i Chanel Boy Messenger verzija koja se umjesto pravokutnim oblikom ističe zaobljenom siluetom te je dostupna samo u manjoj veličini, a na pisti za sezonu jesen/zima 2023. predstavljena je u novom ruhu. Naime, u kombinaciju s glatkom prošivenom kožom i metalnim karikama koje čine remen modela, kreativna direktorica Virginie Viard dodala je teddy tkaninu i tako stvorila jednu od najslađih torbica za aktualnu sezonu!

Chanel Boy Messenger Small izrađena je od janjećeg krzna i glatke kože u maslinasto zelenoj nijansi, a zlatni sjaj CC kopče i remena rade odličan kontrast toj boji. Nijansa torbice savršeno će se uklapati u sve jesenske i zimske outfite – pogotovo ako su obogaćeni it bojom sezone, smeđom – a teddy materijal od kojeg je izrađena dat će joj zanimljivu notu.

Torbica zaobljene siluete idealno će se uklopiti u svakodnevne outfite, a iako je dimenzijama mala (na službenoj stranici brenda navedene su mjere 12.5 x 18 x 6 centimetara) u nju će vam stati sve sitnice potrebne za dan. Chanel Boy torbica iz kolekcije za jesen/zimu 2022. godine dostupna je u dućanima, a preporučena cijena iznosi 5300 eura te može varirati od tržišta do tržišta. Modeli Boy jedni su od onih kojima cijena ne pada nakon kupnje, a njihova maloprodajna cijena konstantno raste.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Chanel

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0