MagMe Pick: Cahun šešir

Šeširi su modni asesoar koji je prijeko potreban i koristan ljeti, ali zato što imaju funkciju, ne znači da ne moraju biti lijepi. Slamanti šešir bit če točka na i svakom outfitu, dati mu dozu romantike i ljetni štih, a ujedno će odraditi i posao zaštite kose i kože lica od sunčevih zraka. Izbora je pregršt, ali nema konkurencije šeširu iz zagrebačkog obrta Cahun, koji se izradom šešira bavi od 1935. godine.

Njihovi su šeširi iznimno kvalitetni, izrađeni tradicionalnom metodom, ali dizajnom moderni, a nama je za oko zapeo jedan ženski model idealan za ljeto. Slamnati šešir žirado modela potpuno ravnog oboda ističe se širokom ukrasnom vrpcom, a po želji se dio tkanine može provući i po rubu oboda. Elegantan model kao stvoren je za gradske prilike, ali se može nositi i na plažu. Primijetili smo ga i na jednoj od nama omiljenih hrvatskih modnih influencerica Niki Matić, koja je svoj model za ovo ljeto već nabavila.

Cahun šešir

Cijena ovog modela iznosi 600 kuna, a može se pronaći u različitim varijantama. Slamanti modeli šešira uvijek su in, ali žirado model je nevjerojatno sofisticiran te garantira da ćete ga moći nositi još godinama i to u raznim prilikama. Odaberite ručno rađeni, obrtnički model s kojim ćete biti sigurni u kvalitetu i dugotrajnost, a ujedno ćete izgledati chic.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@nikamatic), Facebook (Cahun Šeširi)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0