MagMe Pick: Bunda od umjetnog krzna koju nosi Rita Rumora

Rita Rumora je nedjelju provela u Veneciji, a za oko nam je zapeo njezin oufit koji je objavila na svojem profilu. Najviše se istaknula bundica od umjetnog krzna brenda Elisabetta Franchi. Riječ je o komadu iz aktualne zimske kolekcije koji je dostupan u drućanima brenda u Zagrebu i Splitu te online.

Radi se o kratkoj bundi od umjetnog krzna koja svojm krojem podsjeća na vintage komade iz šezdesetih godina. Cijena bunde iznosi 704 eura te se odlično može kombinirati i na dnevne i na večernje lookove. Model u neutralnoj nijansi kraće siluete odlično će izgledati i na traperice, kao i na haljine i suknje.

Ritu smo pitali i da nam otkrije ostatak oufita pa smo tako saznali da je bundicu iskombinirala sa Zara trapericama, Zara kaubojskim gležnjačama od prije nekoliko sezona, Ray-Ban Wayfarer sunčane naočale u najvećoj veličini te Lei Lou pozlaćene naušnice.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Privatna arhiva

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0