MagMe Pick: Boyy Disc 30 torba

Čini nam se da je ova godina protekla u znaku geometrijskih torbi zanimljivih krojeva, pa bi bilo najbolje da s jednim takvim modelom ispratimo tekuću godinu. Na listi želja našao nam se model Disc 30 brenda Boyy, inače poznatog po vrlo inovativnoj upotrebi materijala, vrhunskoj kvaliteti i modernoj, ali bezvremenskoj estetici.

Radi se modelu od glatke teleće kože, s magnetnim zatvaranjem preklopa. Unutrašnjost torbe je od brušene kože, a ono što Boyy torbe općenito čini zanimljivima jesu metalni okovi koji se mogu reći da su potpis ovoga brenda. Dok su ipak najpoznatiji njihovi modeli s velikom kopčom, Disc model dolazi u malo suzdržanijoj verziji, koja nam se jako sviđa.

Ono što se za ovu torbu svakako može reći jest da odiše praktičnim šikom i razigranim dizajnom pa je idealna za podignuti svaku basic kombinaciju. Možete je kupiti na stranici brenda po cijeni od 995 dolara, a dostupna je u više boja – tako možete birati između smeđe, boje konjaka ili pijeska, crne, crvene, smeđe, sive, ali i još nekih varijanti. A želite li svoju torbu već danas, u zagrebačkom dućanu Garderoba Store pronaći ćete ovaj model u crvenoj boji. Sigurni smo da ćete iz prve naći svoju novu najdražu inačicu ovog modela.

Fotografije: Boyy.com

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0