MagMe Pick: Bitossi čaše

Kako planirate provesti petak navečer? Predlažemo da organizirate cocktail party kod kuće, pozovete prijatelje i uživate u kreiranju i degustiranju zanimljivih koktela, od kojih neki postanu možda i vaše signature kreacije koje svi obožavaju. Osim što će vam kućni bar morati biti dobro pripremljen i piće rashlađeno na idealnu temperaturu, čitavom dojmu će doprinijeti i ako se koktel pije iz neke prekrasne čaše. We got you covered!

View this post on Instagram

A post shared by BITOSSI HOME (@bitossihome)

Pronašli smo čaše atraktivnog dizajna koje su napravljene tradicionalnom metodom puhanja stakla, a koje su zbog toga jedinstvene. S obzirom na to da su rađene tom tehnikom moguće je da su malo i različite iako se to uopće ne može primijetiti na prvu. Riječ je o čašama s potpisom talijanskog brenda Bitossi, koje su izrađene u Italiji, a koje se ističu i neobičnim oblikom.

Čaše, naime, imaju udubljenja zbog kojih su još ugodnije za držanje u ruci, a osim zbog ručne izrade i unikatne siluete ističu se i nepravilnim mrljama u različitim bojama. Čaše za koktele mogu se prati u perilici posuđa, što je definitivno plus, a živahan su i upečatljiv dodatak za svaki stol.

Dostupne su za kupnju u setu od dvije čaše, u multicolor, ružičastoj, žutoj i plavoj, i to po cijeni od 64,60 eura na službenoj stranici brenda Bitossi, a mogu se pronaći i u ponudi e-commerce dućana MyTheresa i Farfetch. Riječ je o dodatku za stol koji će tulume i večere učiniti još posebnijima!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Bitossi, MyTheresa

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0