MagMe Pick: Avène Hydrance Aqua-Gel

Ubrzani stil života pred svaku ženu stavlja mnoge ciljeve i izazove, neovisno o tome u kojoj je životnoj, poslovnoj ili obiteljskoj situaciji. Vrijeme, naročito vrijeme za sebe, postalo je luksuz koji si rijetki uspijevaju priuštiti. Komplicirane, duge i skupe kozmetičke rutine s mnoštvom proizvoda dodatno otežavaju situaciju.

A svaka žena zaslužuje adekvatnu njegu; i u danima kada je bolnoj, suhoj i nadraženoj koži, ali i u danima kada je sve dobro, kada je cilj uživati u osjećaju koji može pružiti samo savršeno njegovana i nahranjena koža. Sva sreća da se Avène Hydrance Aqua-Gel  jednako dobro snalazi u ulozi dnevne kreme, njege za područje oko očiju i noćne maske, čime mijenja nekoliko proizvoda.

Tri koraka do beskonačne hidracije kože lica

  1. Prvi korak: raspršite Avène termalnu izvorsku vodu po koži kako bi ju umirili i omogućili bolje apsorpciju AQUA-GELA.
  2. Drugi korak: ako ga koristite ujutro, nanesite ga na lice, vrat i oko očiju, a ako ste mu namijenili ulogu noćne maske , nanesite gel u debelom sloju i ostavite cijelu noć.
  3. Treći korak: neograničeno uživajte u blagodatima beskonačnog izvora hidracije koji ste upravo otkrili.

Blagi dodir Aqua-Gela, predivno kremastog i laganog, bit će u savršenoj harmoniji s vašom kožom te će joj gotovo trenutačno podariti blistavost, mekoću i podatnost. Kada mreža međusobno povezanih djelatnih sastojaka dođe u kontakt s kožom, pod pritiskom nanošenja veze među njima pucaju čime se oslobađa patentirani Cohederm™ kompleks djelatnih sastojaka i Avène termalna izvorska voda.

Zajedničkim snagama prolaze kroz površinske slojeve epiderme, gornji sloj epiderme (stratum corneum) se popunjava i dolazi do dugotrajnog umirujućeg djelovanja. Kako bi se oslobodila prirodna svježina kože dva agenta, pre-tokoferil i dekstran sulfat,  zajedno uklanjanju tragove umora iz vaše kože i štite je od štetnih učinaka oksidativnog stresa. Ova je krema jedna od najboljih koje smo probali, a u njezinu učinkovitost uvjerila se i naša Lada Mitrašinović koja je hidratantnu gel kremu uvrstila među svoje omiljene skincare proizvode.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0