MagMe Pick: Arket torbica

Ako obožavate minimalistički i elegantan stil ona zasigurno pratite modnu influencericu Anouk Yve, a i dobro ste upoznati s ponudom brenda Arket. Zato nas nije nimalo začudilo da je ovaj stylish dama u svoju svakodnevnu rotaciju torbica uz luksuzne Hermes Kelly i Celine Triomphe modele, uvrstila i Arket model koji se idealno uklapa u njezin stil.

Na ovaj smo model torbice oko bacili čim je stigao online, a seal of approval je sada dobio i od jedne od, po našem mišljenju, najbolje odjevenih dama u modnoj industriji. Arket Rigid Leather Crossbody torbica model je koji bi mogao proći pod dizajnerski po svim parametrima, osim po jednom – cijeni, koja je daleko pristupačnija nego što biste očekivali za torbicu ovakvog izgleda.

Anouk Yve

Riječ je o modelu koji je idealne veličine za svakodnevno nošenje, a ističe se oversized kopčom kojom se može regulirati dužina remena. Torbica je u šustini iznimno jednostavna, ali dojam luksuza daje joj nesvakidašnji oblik. To, i činjenica da je izrađena od 100-postotne, krute kože zbog koje zadržava svoj oblik.

Model srednje veličine ima i tanki crossbody remen te je dovoljno prostran za sve što vam može zatrebati tijekom dana, a isto tako, ako odaberete crnu, bordo ili crvenu varijantu uklapat će se i sa svim večernjim lookovima. Uz navedene boje, torbica je dostupna i u smeđoj, zelenoj, ljubičasto-plavoj i blijedoružičastoj nijansi.

View this post on Instagram

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Arket torbica iznimno je nosiv ulov, dostupan online po cijeni od 179 eura, a s obzirom na kvalitetu, dizajnerski izgled i cijenu i neće tako dugo biti in stock pa požurite s kupnjom ako vam se sviđa.

app006prod (6)app006prod (5)app006prod (7)app006prod (8)app006prod (1)app006prod (2)app006prod (3)app006prod (4)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Arket, Instagram (@anoukyve)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0