MagMe Pick: Apple Watch Hermès

Suradnja Applea i Hermèsa nastavila se i ove godine, a uoči Appleovog eventa svi smo s uzbuđenjem očekivali nove modele koje je ova kolaboracija iznjedrila.

Kako i sami kažu, bitna je zajednička odnosno samo jedna vizija, a umjetnička jednostavnost jedinstveni je moto suradnje.

Model koji nas je ove godine oduševio definitivno je Double Buckle Cuff čiji je dizajn osmišljen po uzoru na poznate Hermèsove natikače. Postolje sata napravljeno je od nehrđajućeg čelika, dok je koža izrađena u Hermèsovim radionicama na jednak način kako se izrađuju njihove legendarne torbe.

Dostupna su još tri modela. Single Tour Deployment Buckle ima fleksibilnu kopču, nastavak koji se može prebaciti na bilo koji dio remena, stoga ovaj model možete namjestiti gotovo perfektno bez obzira na veličinu ruke. Tu su i modeli Double Tour i Single Tour koji se razlikuju u remenu koji ide dvaput ili jednom oko zapešća.

Svakako je zanimljiva činjenica da uz svaki sat koji odaberete, dobivate i ekskluzivni Hermès Sport Band – gumeni remen za sat koji dolazi u poznatoj Hermès narančastoj boji. Lagan je, fleksibilan, jednostavan i otporan na vodu, a kreatori su zamislili da ga nosite dok vježbate.

Single Tour Deployment BuckleSingle Tour Deployment BuckleDouble TourDouble TourSingle TourSport BandDouble Buckle CuffDouble Buckle Cuff
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0