MagMe Pick: Alessandra Rich haljina s cvjetnim printom

Posljednjih tjedana posebno obožavamo pregledati webshopove modnih brendova jer smo u potrazi za haljinama koje ćemo odijevati nadolazećih dana. Posebno nas oduševljava pronalazak onih komada koje ćemo moći nositi u svečanijim prilikama, a ovih nas je dana oduševio jedan takav model, točnije haljina brenda Alessandra Rich, kao jedna od najelegantnijih cvjetnih haljina koje smo vidjeli!

Haljina Alessandra Rich (Mytheresa)

Sažimajući privlačnost i ženstvenost brenda Alessandra Rich, ovu maksi haljinu poželjet ćete nositi tijekom proljetnih i ljetnih svečanosti. Izrađena je od svile, a ono što je čini posebnijim komadom je romantičan kroj uz pufaste rukave i crnu mašnicu oko vrata.

Haljina je made in Italy i samim se time radi o visokokvalitetnom dizajnerskom komadu u koji vrijedi uložiti. Haljina se kopča s pomoću prednjih zlatno-bijelih gumbiju koji prekrasno izgledaju uz haljinu koja je osmišljena u sivo-plavoj nijanse i uz crni floralni uzorak. Unatoč tome što su inače haljine s cvjetnim printom nešto što najčešće nose ljubiteljice ženstvenog stila, ovaj će model obožavati i minimalistice.

Model haljine sam je po sebi dovoljno statement da će vam uz njega samo trebati nenametljivi modni dodaci poput sandala s potpeticom u monokromatskim bojama, kao i jednobojna torbica te zlatni nakit.

Haljina je dostupna za kupnju na platformi Mytheresa po cijeni od 1.780 eura u veličinama od 36 do 46 i nesumnjivo je da je dodajemo svojoj wishlisti za nadolazeće svečane trenutke!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mytheresa 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0