Westwing

MagMe Interior: Znamo gdje pronaći predivne božićne ukrase!

Ne znamo pripadate li u skupinu onih koji jelku obavezno kite na Badnjak ili ste, pak, već u opakim pripremama za kićenje ovog vikenda, ali sigurni smo da su neki od vas u potrazi za idealnim božićnim ukrasima koji će krasiti drvce, svjetlucati pod lampicama i uklopiti se u uređenje vašeg interijera. Zadatak je to koji ima nevjerojatnu čar, ali isto tako nije nimalo lagan, pa smo si dali truda i istražiti ponudu božićnih ukrasa koji su dostupni u Hrvatskoj ili u nju mogu stići nakon nekoliko klikova.

Arket

Jedan od trendova koji je primjetan u ovogodišnjoj ponudi ukrasa za božićno drvce je onaj koji stavlja prirodne materijale na prvo mjesto. Ukrasi izrađeni od papira iznimno su popularni ove sezone, a takvi primjerci dominiraju ponudom švedskih brendova Arket i H&M te se mogu pronaći i u ponudi njemačkog online shopa Westwing. Dostupni su oni različitih oblika, od kuglica i zvjezdica pa sve do onih u obliku mini bora i to u velikoj paleti boja. S obzirom na njihovu jednostavnost, mogu se kombinirati s mnoštvo raznolikih ukrasa također izrađenih od prirodnih materijala, a bit će i super protuteža keramičkim ukrasima i staklenim kuglicama.

Ferm Living

Upravo su staklene kuglice i svi drugi oblici do stakla nezamjenjivi kad su blagdanske dekoracije u pitanju – ništa ne može nadmašiti njihovu sposobnost reflektiranja svjetla s lampica zbog čega božićno drvce izgleda kao da blista. No, ni staklene kuglice nisu ono što su nekoć bile – uz tradicionalne oblike kao što su češeri, ove godine dostupne su i one nesvakidašnjih oblika i boja, pa ćete ih moći uklopiti na svoj bor kakav god stil uređenja voljeli. Crvena, zelena, zlatna i srebrna boje su koje su rezervirane za ove kuglice svih veličina koje odišu elegancijom i blagdanskim duhom, a koje možete pronaći u kolekcijama brendova Zara Home i IKEA.

Westwing

Oni koji ipak traže nešto malo drugačije ovih blagdana razveselit će vijest da je ponuda otkačenih božićnih ukrasa bogatija no ikad! Autići s borom na krovu, boce šampanjca, duge i raznorazni slični motivi mogu činiti eklektičan izbor za dekoriranje drvca – Božić je, doba u kojem je dopušteno i malo pretjerati sa ukrasima. Motivi životinja te orašari izrađeni od tkanine ili, pak, drveni, upotpunit će kolekciju ekstravagantnih ukrasa koji će sigurno razveseliti sve koji će imati prilike vidjeti vaš okićen bor. U nastavku otkrijte predivne božićne ukrase koje ćete sigurno moći uklopiti u vaš interijer.

IKEA
Westwing
Westwing
Westwing
Westwing
Westwing
Westwing
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Home by Ciss
Home by Ciss
Home Sweet Home
Home Sweet Home
Home Sweet Home
Iittala (Finnish Design Shop)
Iittala (Finnish Design Shop)
Le Band Home
Marinski Heartmades
IKEA
IKEA

 

Arket
Arket
Arket
Arket
Arket
Dunja Ignis
Ferm Living
Ferm Living
Ferm Living
H&M Home
H&M Home
H&M Home

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: IKEA, Westwing, H&M Home, Zara Home, Arket, Home Sweet Home, Home by Ciss, Ferm Living, Finnish Design Shop, Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0