MagMe Interior: Uljepšajte izgled svog balkona, terase ili vrta uz ove komade

Ljepše vremenske prilike “natjerale” su nas na boravak vani, ali i na transformaciju vrta, balkona i terase koje smo sve do sad zapostavljali. Kiša, snijeg i vjetar ostavili su posljedice, a nakon čišćenja ili osvježenja u smislu bojenja zidova, promjene ograde ili podnih obloga, stiglo je vrijeme i za one sitnije zahvate koji donose veselje.

Ležaljke Houe (Dizajnholik)

Ležaljke, mreže za spavanje, nove fotelje, coffee table, tegle i lampice, samo su dio onoga što se trenutačno može pronaći u kolekcijama nekih od nama omiljenih brendova za uređenje doma kao što su Ikea, Jysk i Emmezeta, kao i dizajnerskih marki Hay, Ferm Living i Gubi čije komade jednako volimo u interijeru, kao i u vanjskim prostorima našeg doma.

Lounge namještaj Jysk

Iako je, kad je outdoor namještaj u pitanju, naglasak na funkcionalnosti kako biste u potpunosti mogli uživati bez da razmišljate o tome hoće li se stolić i stolci oštetiti od iznenadnog pljuska te udobnosti – jer nema ljepšeg od toga da se umjesto u kauč zavalite u svoju lounge fotelju, to ne znači da komadi koje držite u vrtu, na balkonu ili terasi ne moraju biti i oku ugodni.

Set vanjskog namještaja Ok Design (Dizajnholik)

Materijali od kojih su izrađeni izdržljivi su i tu nema kompromisa, ali poigrati se barem možete s bojama – Ikea je predstavila set namještaja obojen tirkiznom bojom, dok Hay predlaže da svoju terasu upotpunite s prugastim tepisima u jarkim bojama, a možete se odlučiti i za neutralne i zemljane tonove te dašak boje dati teglama ili posuđem u boji.

Fotelja Gubi (Dizajnholik)

Metal, ratan i drvo dominantni su materijali kad su u pitanju komadi za balkon, terasu i vrt, a opuštenom ugođaju doprinijeti će i lampioni namijenjeni za vanjsko korištenje te lampice i raznorazne biljke. Slijedi nam sunčano razdoblje, nema razloga da ga ne provodite vani ili da na svojem balkonu, terasi ili vrtu stvorite idealno mjesto za druženje i opuštanje. U nastavku pronađite komade uz pomoć kojih možete uljepšati izgled vašeg vanjskog prostora u trenu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici. 

Stolić i stolci Ikea
Mreža za spavanje Ok Design (Dizajnholik)
Fotelja Ok Design (Dizajnholik)
Mreža za spavanje Ikea
Lounge fotelja Ikea
Klupica i dekorativni jastuk Ikea
Stolčić Ikea
Coffee table Ikea
Plastične čaše za vino Ikea
Fotelja Ikea
Rasvjeta Ikea
Suncobran Ikea
Set drvenog namještaja Ikea
Pletena posuda za biljku Ikea
Tegla na stalku Emmezeta
Ležaljka Emmezeta
Fotelja Emmezeta
Pletene tegle za biljke Emmezeta
Stolac Emmezeta
Rasvjeta Selab (Dizajnholik)
Lampa Jysk
Tepih Jysk
Lampion Jysk
Metalni stolić Houe (Dizajnholik)
Fotelja Hay (Dizajnholik)
Tepih i jastuci Ferm Living (Dizajnholik)
Čaše i vrč od stakla u boji Doiy (Selectedd.hr)
Posude u obliku amfore Doiy (Selectedd.hr )
Tegla i posuda za zalijevanje Ferm Living
Tepih Hay

Coffee table i fotelja Ferm Living
Tegla na staklu Ferm Living
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0