Westwing

MagMe Interior: Stolci od ratana su najtraženiji komad ove godine

Ako želite svojem domu dati svjež izgled ili mini makeover, postoje jednostavni trikovi za to, odnosno namještaj koji čini razliku. Već smo pisati o tome kako s odvažnim tepihom možete svojem dnevnom boravku podariti novi izgled, a isto vrijedi i za trenutačno najtraženiji komad namještaja – stolce od ratana.

H&M Home

Prirodni materijali veliki su hit u uređenju interijera, a ratan je ove godine doživio veliki comeback, i ne, ne samo u odjelu vrtnog namještaja. Stolci i fotelje izrađeni od kombincije drva i metala te ratana, izdržljivog prirodnog materijala koji je bio popularan za vrijeme sedamdesetih godina prošlog stoljeća. A upravo su sedamdesete i namještaj inspiriran tim razdobljem glavni trend u interijerima ove godine, kao i art deco detalji – ratan je korišten i u tom stilskom razdoblju.

Gubi (Dizajnholik)

Osim što je nevjerojatno lagan i propušta svjetlo, ratan je iznimno dugotrajan. Naime, iječ je o materijalu koji se dobiva od 600 vrsta palmi porodice Calameae, porijeklom iz tropskih krajeva. Uz to, ratan je it materijal jer zadovoljava još dva kriterija koja su postala sve bitnija prilikom uređenja interijera: dostupan je u neutralnim nijansama, a zadovoljit će i kriterije održivosti te ćete kupnjom stolca od ratana dobiti komade koje ćete u svojem domu koristiti dugi niz godina.

Zara Home

Isto tako, stolci od ratana nevjerojatno se dobro mogu transformirati u svaki interijer, bilo da je uređen u minimalističkom, skandinavskom stilu, boho, elegantnom ili, pak, u over-the-top interijeru prepunom boja, uzoraka i detalja, kojem će dati dozu prirode i mirnoće.

HK Living

Neki od ikoničnih komada namještaja su upravo stolci od ratana što garantira da ovi modeli nikad neće izgledati zastarjelo. U nastavku otkrijte stolce od ratana koje smo pronašli u aktualnoj ponudi nekih od najpopularnijih brendova za uređenje interijera.

Westwing
Zuiver
Zuiver
Zuiver
H&M Home
IKEA
IKEA
Westwing
Westwing
Westwing
Westwing
Westwing
Westwing
Westwing
Westwing
Zara Home
Zara Home
Gubi (Dizajnholik)
HK Living
HK Living
HK Living
HK Living

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara Home, H&M Home, IKEA, Westwing, Dizajnholik, Zuiver

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0