MagMe Interior: Nove kolekcije omiljenih brendova za uređenje doma

Većina se trenutačno priprema za godišnji odmor, a oni koji će se uputiti u vlastite kuće za odmor ili apartmane, uz standardnu prtljagu i opremu za plažu, nose i stvari za dekoraciju doma – kako bi im boravak na terasi ili balkonu bio još ugodniji. Istim će se trikom poslužiti i oni koji ostaju u gradu, kako bi postigli dojam da se nalaze na nekoj terasi na moru. A izbor komada uz pomoć kojih je vrlo jednostavno postići ljetnu atmosferu kod kuće, ovog je sezone bogatiji no ikad.

Tepih za terasu, H&M Home

Omiljeni brendovi kao što su Ikea, Zara Home, H&M Home i Mango Home predstavili su nove kolekcije za uređenje doma, koje su većinom fokusirane na komade potrebne za boravak na otvorenom, odnosno za terase i balkone. Prije svega, potrebne su vam udobne lježaljke ili stolčići izrađeni od drveta i tkanine, a i pregršt jastuka kako biste se mogli uvaliti u fotelju i više se ne micati (osim možda po još jednu čašu vina). H&M Home predlaže da svoju terasu ukrasite tepihom izrađenim od pletene jute koja daje boho štih, dok dizajneri Zara Home poručuju da sve što vam je potrebno ovog ljeta su XXL jastuci za sjedenje na podu.

Ležaljke i XXL jastuci, Zara Home

Većina materijala je korištena su oni prirodni od kojih se najviše ističu drvo, ratan, juta i lan, a tu su i keramika i terakota. Iako se u ponudi brendova nalazi pregršt pletenih košara i zdjela koje možete koristiti i za voće, nama su pažnju privukle one izrađene od keramike, zaobljenih oblika i u neutralnim tonovima. Zaobljene i nepravilne forme dominiraju svijetom keramike i terakote – odličan dodatak svakom vanjskom prostoru su i svijećnjaci za lućice te predimenzionirane tegle za svijeće, a brojne od ovih komada, kad sezona završi, možete integirirati i u svoj interijer.

Stolnjak od lana, Mango Home

Ako ste već odavno spremni za ljeto i sve imate sređeno, možete baciti oko na pokoju vazu, posudu za ulje, vrč za vodu ili, pak, fenjer – čak će i ovi sitni detalji, neobičnog oblika, podići svaki prostor. U nastavku pronađite nama omiljene komade za uređenje doma i vanjskog prostora iz novih kolekcija poznatih brendova.

Dekorativni jastuci, Mango Home
Ručnik, Mango Home
Stolnjak od lana, Mango Home
XL jastuci za sjedenje, Zara Home
Ležaljka, Zara Home
Stolac od drveta i kože, Zara Home
Vaze od manga, H&M Home
Posuda za ulje i sol, H&M Home
Fenjeri, H&M Home
Vrčevi za vodu, H&M Home
Dekorativni jastuci, H&M Home
Vaza od stakla, H&M Home
Vaze, H&M Home
Fenjeri, H&M Home
Svijećnjaci, H&M Home
Tegle za biljke od ratana, H&M Home
Stolić, Zara Home
Fenjer, Zara Home
Vaze, Zara Home
Keramičke zdjele, Zara Home
Tegla od cementa, Zara Home
Košare za voće, Zara Home
Fenjeri od ratana, H&M Home
Dekica od lana, H&M Home
Zdjela, H&M Home

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Ikea, Zara Home, H&M Home, Mango Home

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0