MagMe Interior: Gdje pronaći lijepe zavjese?

Potraga za tekstilima za dom ponekad može potrajati i duže od potrage za stanom jer su upravo tkanine ono što ima mogućnost transformirati prostoriju i element koji najviše utječe na ugođaj u interijeru i to bojom, materijalom, teksturom… Upravo zato većina prilikom uređenja interijera bira kauč i tepih u neutralnoj boji, zbog veličine, koji ostavljaju prostora za poigrati se drugim tekstilima, primjerice zavjesama!

Votex

I dok je u dnevnom boravku dopušteno gotovo sve kad su zavjese u pitanju, kad je riječ o spavaćoj sobi ne preporučuju se uzorci i jarke boje jer je potrebno da ta prostorija bude oaza mira – no, oni koji ih žele imati, uvijek se mogu odlučiti za atraktivniji dizajn. Isto tako, zavjese u spavaćoj sobi nemaju samo dekorativnu svrhu već i funkcionalnu, a ta je da prigušuju svjetlost koja dolazi izvana i time omogućuju miran san.

La Redoute

Kada su uzorci i boje u pitanju, trenutačno su u trendu zemljani tonovi i printevi inspirirani prirodom, što posebno ide na ruku minimalista koji obožavaju interijere u neutralnim nijansama. Prirodno se traži i kada su u pitanju materijali poput lana i pamuka, a skandinavski stil i dalje vlada što znači da se traže jednostavnost dizajna i prigušena paleta boja. Bijela, tamnosiva i pastelno zelena glavni su hit kad su boje u pitanju, a tropski print vlada u svijetu uzoraka.

La Redoute

Kupnja zavjesa ponekad se čini kao mukotrpan proces, no to zaista ne treba biti tako. Ako imate viziju onoga što želite, uvijek se možete odlučiti za šivanje zavjesa po mjeri, a među hrvatskim brendovima koji se time bave (i koji su najbolje čuvana tajna hrvatskih arhitekata i dizajnera interijera) posebno se ističu Votex, Velana, MS Studio Bottega i Naftalina u čijoj se ponudi može naći pregršt opcija za svačiji ukus i interijer, ali i posljednji trendovi u svijetu tekstila.

Zara Home

Ako ipak želite brzo i jednostavno, ali trendovsko rješenje, izdvojili smo neke od najljepših modela iz ponude brendova IKEA, H&M Home, Zara Home, Maison du Monde i La Redoute koji dostavljaju u Hrvatsku.

H&M Home
H&M Home
Zara Home
IKEA Hanalil
IKEA Dytag
IKEA Blabaersmott
Maison du Monde
Maison du Monde
Maison du Monde
Maison du Monde
La Redoute Gaby
La Redoute Pokoba
La Redoute Alizou
La Redoute Tojos
La Redoute Colin
La Redoute Puyconnie
La Redoute Melise
La Redoute Marthe
La Redoute Pirjo
La Redoute Scenario

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, La Redoute, H&M Home, Zara Home, IKEA, Maison du Monde

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0