MagMe Interior: Blagdanske kolekcije brendova H&M i Zara Home

Još se nismo ni pomirili s time da je stigla jesen, a popularni brendovi Zara Home i H&M Home podsjetili su nas da se uskoro približava najljepše doba godine, ono blagdansko. Poseban ugođaj u domu stvaraju božićno drvce, lampice i darovi, ali i miris ukusne hrane i kuhanog vina, kao i dekoracije za interijer u blagdanskom ruhu.

Zara Home

Zara Home i H&M Home i ove godine pobrinuli su se da blagdani budu maksimalno stylish, bilo da dom uređujete samo za svoj gušt ili, pak, planirate održati svečanu večeru kod vas. Ne samo da se u njihovoj ponudi već sad mogu pronaći kuglice za bor i ukrasi iz božićne kolekcije već su oni, barem kad je riječ o švedskom brendu i ekološki prihvatljivi, jer su izrađeni od papira posutog šljokicama po rubovima.

Sjaj šljokica u Zarinoj verziji nadomještaju staklene kuglice te sićušne lampice kojima nećete ukrasiti samo božićno drvce, već ih možete koristiti kao dekoraciju stola, smjestiti na komodu ili bilo gdje drugdje u domu gdje vam nedostaje blagdanskog ugođaja. Isto vrijedi i za girlande i vijence izrađene od umjetne borovine i ukrašene crvenim i zlatnim detaljima koje mogu krasiti dnevni boravak ili blagovaonski stol.

H&M Home

Detalj bez kojeg ne može proći večera, ako želite postići poseban ugođaj su i svijeće, a kada ne pečete kolačiće za goste možete jednostavno upaliti onu s mirisom medenjaka. Zgodan detalj su i desertni tanjuri u obliku zvjezdica, kao i metalne zvjezdice na koje možete zataknuti imena gostiju, ali i čaše za vino i šampanjac ukrašene božićnim motivima.

Zara Home

Izdvojili smo najljepše komade iz novih božićnih kolekcija brendova H&M Home i Zara H0me koje su već stigle u dućane, a naš odabir možete pronaći u nastavku. Blagdani će stići prije nego što se “okrenemo” pa ih dočekajte spremni i proslavite ih u stilu!

Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
H&M Home
H&M Home
H&M Home
H&M Home
H&M Home
H&M Home
H&M Home
H&M Home
H&M Home
H&M Home

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara Home, H&M Home

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0