Vrijeme blagdana i blagdanskog darivanja samo što nije stiglo. Kako bismo izbjegli blagdanske gužve i poklone u zadnji čas, na MagMe.hr birat ćemo idealne poklone pod nazivom MagMe Holiday Pick.

Prva ideja koju donosimo je ni manje ni više nego Chanel Coffret, poklon paketi odnedavno dostupni i u Hrvatskoj, za koje vjerujemo da bi većinu razveselila ispod bora.  Radi se o limitiranom izdanju coffreta pod nazivom Les Exclusifs de CHANEL, točnije poklon paketa s mirisom i kremom za tijelo. Dok je krema za tijelo ista u svakom paketu, mirisi se razlikuju te možete odabrati između četiri mirisa – Beige, Gardenia, Coromandel i Sycomore.

Gardenia – svjež i senzualan miris s naglaskom na jasmin i  cvijet naranče.Coromandel – orijantalni miris sa notama tamijana i benzoina.Sycomore –  čist i prozračan miris baziran na mirisu vetiveraBegie – zavodljiv miris sa intenzivnim cvjetnim notama (Frangipani, med i Glog?)

Les Exclusifs de CHANEL dostupni su isključivo u Chanel Espace Parfums, parfumeriji Martimex na Trgu bana Josipa Jelačića 11, a cijena im je 2302 kuna.