Prstenje Chaumet Josephine

MagMe Ekspert: Što pokloniti ovih blagdana?

U sklopu naše Instagram rubrike MagMe Ekspert postavljate nam pitanja na koja ste oduvijek željeti saznati odgovor, a mi ih onda dobivamo i to od stručnjaka s kojima surađujemo kao što su vizažisti, stilisti, frizeri, estetski kirurzi, dermatolozi, stručnjaci za dijamantni nakit… U novom izdanju ugostili smo Leonardu Palić, stručnjakinju za luksuzan nakit i prodajnu savjetnicu iz butika Mamić 1970.

Odabir poklona za najbliže osobe definitivno nije lagan zadatak, a upravo smo vam zato, u suradnji s ekspertima iz butika Mamić 1970, željeli pomoći u odabiru luksuznih božićnih darova poput nakita, satova i coffee table knjiga kojima možete oduševiti supruga, majku, brata ili sestru… Putem Instagrama pitali ste nas što pokloniti najboljoj prijateljici, što nekom muškarcu oko sebe, što ljubitelju satova, a koji nakit mami koja ne voli flashy stvari. Odgovore na sva vaša pitanja donosimo u nastavku, dok video odgovore možete pogledati na našem Instagram profilu.

Messika So Move kolekcija
Q: Ideja za poklon do 300 EUR?
Q: Koje su coffee table knjige trenutačno dostupne?

A: Ako je riječ o ljubiteljima satova preporučili bismo nešto iz Rapport asortimana, kao što su etui za sat ili stalak za satove. U našem butiku nalazi se i luksuzne knjige koje obuhvaćaju teme iz različitih područja kao što su automobili, moda, dizajn i satovi. Ističu se “The Watch Book: Rolex”, “A Man and His Watch”, “Dior Catwalk” i “Architectural Digest at 100: A Century of Style”, a bogat izbor tih poklona možete pronaći u našem malom butiku u Gajevoj 4 te na službenoj stranici.

Držač za sat Rapport

Q: Ideja za poklon koji je univerzalan, a osoban, ako nisi siguran u nečiji ukus?
Q: Koju biste ogrlicu izdvojili kao klasičan komad koji će odgovarati svačijem stilu?

A: Preporučila bih ogrlicu ili naušnice, s obzirom na to da je kod odabira prstenja ili krutih narukvica bitna odgovarajuća veličina. Ono što bi odgovaralo svačijem stilu bila bi ogrlica Chaumet Jeux de Liens, naušnice Chaumet Jeux de Liens, ogrlica ili naušnice Damiani Luce, naušnice Messika Move Uno i ogrlica Messika Move Classique. Ako niste sigurni u odabir možete se odlučiti za naš poklon bon uz personaliziranu poruku.

Q: Prijedlog nekog muškog sata koji je vječan?

A: S obzirom na to da je u butiku dostupan velik izbor modela, preporučili bismo da nas posjetite i uz naš stručan tim odaberete idealan sat za poklon. Izdvojili bismo Tudor Royal u kombinaciji čelika i žutog zlata u veličini 41 mm, Tudor Black-Bay u čeliku u veličini 39 mm te Tudor Ranger u veličini 39 na hibridnoj narukvici koji je dostupan i na narukvicama od tkanine i čelika.

Sat Tudor Royal
Q: Koje su varijante Messika Move Uno prstena dostupne za kupnju odmah?

A: U ponudi trenutačno imamo klasičan prsten Move Uno, onaj koji je optočen s dijamantima na centralnom motivu gdje se nalazi pomičan dijamant i onaj koji je u potpunosti optočen dijamantima. Takvo prstenje dostupno je za kupnju s manjim ili većim motivom, a može se kupiti i verzija s nekoliko motiva zajedno. Svaki od ovih modela dostupan je u verzijama u 18-karatnom bijelom, ružičastom i žutom zlatu, a kod odabira prstena važno je da znate odgovarajuću veličinu.

Prstenje Messika Move Uno
Q: Koji je najtraženiji komad nakita kod vas, a za koji mislite da bi bio dobar božićni poklon?
Q: Kakav se nakit najviše daruje ženama za Božić ili Novu godinu?

A: U ovom periodu klijenti najviše biraju modele s dijamantima. Posebno se ističu kolekcija Chaument Josephine iz koje bismo izdvojili naušnice i prstenje idealno za stacking, kolekcije Damiani Margherita i Mimosa u kojima možete pronaći bangle narukvicu i viseće naušnice te kolekciju Messika So Move s narukvicama i statement prstenom.

Q: Što pokloniti muškarcu za Božić?

A: Za ljubitelje nakita preporučili bismo nakit iz kolekcije Messika Move Titanium ili, pak, onaj iz kolekcije Damiani Metropolitan. Ti su komadi nosivi u svakodnevnim prilikama i svidjet će se mnogima. A za ljubitelje satova predložili bismo nešto iz Rapport asortimana kao što su kutija za navijanje sata ili kutija za spremanje satova.

Nakit Messika Move Titanium
Q: Kakav nakit kupiti majki koja ne voli flashy stvari?
Q: Što pokloniti mami, a da joj zauvijek ostane u sjećanju?

A: Za majku koja voli diskretnije komade nakita bismo svakako istaknuli kolekciju Chaumet Jeux De Liens koje kombiniraju 18-karatno ružičasto ili bijelo zlato s dragim kamenjem kao što su malahit, karneol, white mother of pearl ili oniks. Što se tiče Messike, izdvojili bismo izuzetno posebnu i drugačiju, a svakodnevno nosivu narukvicu Messika My Move u kojoj je moguće kombinirati prepoznatljive Move motive u različitim bojama zlata u 18-karatnom ružičastom, bijelom i žutom zlatu ili titanu uz narukvice izrađene od goveđe ili aligator kože. Također bismo izdvojili bilo koji komad nakita iz kolekcije Messika Move koje nisu u potpunosti optočene dijamantima te kolekciju Damiani D.Side koja nosi svojevrsnu simboliku u dijamantima koji povezuju dvije koncentrične kružnice. U navedenim kolekcijama dijamanti neće prevladati, ali će upotpuniti i zaokružiti svojstveni stil.

Q: Koji komad nakita najbolje pokloniti samom sebi za uspješan kraj godine?

A: Vječni klasici su oduvijek idealan odabir da nagradite sami sebe. Kolekcija Chaumet Josephine je luksuzna i bogata, baš kako želimo i zaključiti kraj godine te se nagraditi se za sve ostvareno. Izdvojili bismo kolekciju Damiani Luce, posebno tennis bracelet, koji simboliziraju bogatu, dugovječnu eleganciju te komade iz kolekcije Messika Move Classique, koji i znakovito u svom motivu uključuju tri dijamanta kao simboliku koja predstavlja jučer, danas i sutra. Svaki bogati komad nakita svakako obećava i ulazak u novu godinu točno onako kako treba – prosperitetno.

Q: Koji je trenutačno najtraženiji muški sat?

A: Na ovo pitanje teško je odgovoriti singularno, s obzirom na to da za svačiji ukus možemo iz Tudor linije izdvojiti nekoliko kultnih modela kao što su to dubokomorski Pelagos, sad nadograđen i različitim verzijama unutar linije te još jedan model za strastvene ronioce – iz linije Black Bay, sada i na novoj, petodijelnoj narukvici u verziji s Burgundy prstenom. Za ljubitelje brzine i motosportova, izdvojili bismo Black Bay Chrono, kao jedan od najprepoznatljivijih modela cijelog asortimana. U obitelji profesionalnih modela svakako bismo dodali i prepoznatljivi Tudor Royal koji svojim vizualnim identitetom i novim različitim bojama brojčanika čini jedan od nesvakidašnjih modela današnjice. Od klasičnih modela svakako izdvajamo Black Bay u primjeru 31 mm, 36 mm, 39 mm i 41 mm, sad obogaćen i s Tudorovim inhouse mehanizmom, petodijelnom narukvicom te različitim varijantama brojčanika.

Sat Tudor Black Bay
Q: Koji dijamantni prsten smatrate najpoželjnijim komadom?

A: Iako je teško odgovoriti na ovo pitanje, s obzirom na to da svatko prema svojim preferencijama bira sebi najprivlačnije komade, generalno izdvajamo između ostalog i kao najtraženije: vječno razigran prstenje Chaumet Bee My Love, zatim božanstveno nježno, a opet luksuzno i upečatljivo prstenje Damiani Mimosa te prstenje Messika iz ženstvene i avangardne My Twin kolekcije. Kako biste odabrali idealan poklon pozivamo vas da nas posjetite u našem butiku u centru grada, na adresi Frane Petrića 7. Veselimo se vašem dolasku!

Kolekcija Damiani Mimosa
Q: Voljela bih za sebe i frendicu kupiti prsten ili ogrlicu prijateljstva, što preporučujete?

A: Apsolutno je za svaku preporuku Chaumet Jeux de Liens linija – jer liens označava poveznicu između dvije osobe. Također, privlačna je i linija Chaumet Bee My Love čije se prstenje može nizati jedno na drugo. Uz to, u Messika My Twin kolekciji prstenja svaki dijamant označava karakter za sebe pa tako može simbolizirati i dvije različite prijateljice. A za kraj bismo istaknuli i Damiani Margherita kolekciju s motivom cvijeta.

Nakit iz kolekcije Chaumet Jeux de Liens

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0