MagMe druženje: Rita Rumora Jurki prijateljicama predstavila komade iz nove Messika kolekcije

Najbolje preporuke za fantastične modne komade ili učinkovite beauty proizvode uvijek dobivamo od prijateljica, čijem ukusu i mišljenju vjerujemo. One koje su se uvjerile u istinsku kvalitetu nekog proizvoda, bilo da je riječ o odjevnom komadu, modnom dodatku ili beauty proizvodu iz prve ruke mogu prenijeti svoje mišljenje i iskrenu preporuku, i to publici iz vlastitog kruga sa sličnim interesima – koju to i zanima.

Ove srijede influencerica Rita Rumora Jurki, ambasadorica francuske draguljarske kuće Messika u Hrvatskoj, u suradnji s portalom MagMe i brendom Mamić 1970 svojim prijateljicama predstavila je nove kolekcije ovog brenda. Intimno druženje održano je u restoranu Noel, a među uzvanicima su se našle Ritine prijateljice Nika Kamenski, Mia Matić, Lada Mitrašinović, Petra Biberica, Matea Dolović, Dora Predojević i njezina majka Eleonora Katić.

Tako je Rita, u zaista intimnoj i u potpunosti opuštenoj atmosferi prenijela svoje dojmove o Messika novitetima i otkrila svoje favorite, dok su njezine prijateljice imale priliku razgledati sve komade iz kolekcija D-Vibes, Lucky Eye i Move Uno te novitete pod nazivom So Move i Move Link, isprobati ih i same otkriti svoje omiljene komade nakita.

Kolekcije brenda Messika posebne su po dizajnu s pomičnim dijamantom koji im daje dozu dinamike, a upravo je to ono što se uzvanicama najviše svidjelo. Osim toga, svaka od uzvanica mogla je pronaći nešto za sebe jer Messika kreira sve modele u verzijama od 18-karatnog bijelog, žutog i ružičastog zlata, tako da se svaki komad može prilagoditi osobnom stilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MagMe (@magme.hr)

Osim s nešto delikatnijim dijamantnim komadima iz prethodnih kolekcija, koji su namijenjeni svakodnevnom nošenju, djevojke su se oduševile i novim, statement komadima brenda poput narukvica So Move narukvica ili, pak, naušnica s karikama Move Link.

“Bilo mi je zadovoljstvo pokazati svojim prijateljicama i mami omiljene Messika komade u lijepoj i elegantnoj, a opet opuštenoj atmosferi. A mislim i da se njima svidio ovakav tip opuštenijeg druženja, u kojem su mogle istražiti kolekcije dijamantnog nakita, a da nije riječ o tipičnom eventu. Drago mi je da su naši partneri iz brenda Mamić 1970 prepoznali vrijednost ovakvog intimnijeg predstavljanja noviteta”, rekla je Rumora Jurki.

Novu Messika kolekciju, a i komade iz ostalih kolekcija, možete otkriti u butiku Mamić 1970 na adresi Frane Petrića 7 u Zagrebu. Sigurni smo da ćete pronaći modele za sebe, baš kao što su to uspjele i Ritine prijateljice!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Danko Šimunović

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0