MagMe Classic: Louis Vuitton NéoNoé

Model pod nazivom Noé bio je jedan od klasika francuske modne kuće Louis Vuitton. Kreiran 1932. godine od strane Gaston-Louis Vuittona, bio je prvi bucket model torbice koju je luksuzni brend predstavio, a i koji se samim time pojavio u modnom svijetu.  Originalno zamišljena kao torba za olakšano nošenje boca šampanjca (kao da nam već i ovako nije bila dovoljno privlačna), do dan danas ostala je jedan od najprepoznatljivijih dizajnerskih pothvata vrijednih investicije.


U proljeće 2017. godine, dizajnerski tim brenda Louis Vuitton je redizajnirao torbu te aktualni model nosi naziv NéoNoé. Donji rub torbe obrubljen čvrstom kožom više ne postoji, unutrašnjost je izrađena u kontrastnim bojama, a ikonični komad je tako prožet novom dozom jednostavnosti.


Dostupna je dvije verzije, manjoj NéoNoé BB te većoj NéoNoé MM. Manji model može biti vaš za 2100 američkih dolara, dok se cijena NéoNoé MM modela kreće se od 1780 do 3100 dolara, ovisno o materijalu.

S obzirom na prostranost i praktičnost ove torbe i jednostavan dizajn koji nikad neće izaći iz mode, jasno je zašto čak i 88 godina kasnije luksuzna modna kuća taj model zadržava u svojoj ponudi. Osim toga, s obzirom na to da je riječ o modelu koji “prolazi ispod radara” cijena mu pretjerano ne varira, odnosno ne podiže se kao kod nekih trendovskih modela koji postanu hit (ali i brzo izgledaju passe.)

U nastavku pogledajte kombinacije materijala, uzoraka te boje zakovica na hit torbi.

 

Opcije materijala:

Boje i uzorci:

Opcije detalja:

 

 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0