MagMe Bride: Vjenčanicama s Alduk potpisom teško je odoljeti

Nakon obljetničke modne kampanje kojom slavi deset godina svoje bridal linije, a za koju je malo reći da nas je osvojila ne samo divnim modelima vjenčanica već i posebnim fotografijama Jelene Balić, Alduk predstavlja lookbook sa svih 26 novih modela. I po tko zna koji put, ne bi Alduk bio to što jest na hrvatskoj modnoj sceni da i tom lookbooku nije dao svoj kreativni pečat – snimio ga je u slikarskom ateljeu poznatog hrvatskog umjetnika Zlatana Vehabovića, istom onom gdje je prije deset godina snimio prvu kampanju vjenčanica. Okrugla obljetnica zahtjeva ovakva dizajnerska rješenja, rješenja koja jednostavno volimo i cijenimo jer se iza njih krije ne samo estetika već i priča.
“Fotografiranje lookbooka nove kolekcije vjenčanica u slikarskom studiju Zlatana Vehabovića je bio logičan slijed i dostojan moment obilježavanja okrugle obljetnice. Spojem mode i umjetnosti s hrvatskim predznakom vjerujem da dobivamo doista poseban vizualni projekt, a ne samo fotografije koje imaju za zadatak prikazati naše nove modele vjenčanica”, izjavio je Ivan Alduk.
Dizajner nas stavlja na slatke muke jer kako izabrati samo jednu!? Novi modeli vjenčanica koje smo u kampanji samo naslutjeli, a sada ih pomno proučavamo donose svježi, moderan i jaki autorski rukopis. Dizajnerska vjenčanica u svom najboljem izdanju, rekli bismo.
Kratki modeli koji su idealni za presvlačenje nakon ponoći ili za manja, intimnija vjenčanja te dugi, s rasporkom, naborima, profinjenim i pročišćenim tkaninama koje ističu siluetu tijela. Tkanine su bogate u svojoj jednostavnosti, a raskošan dojam je istaknutim naborima, zanimljivim krojevima te akcentima u vidu transparentnih latica, predimenzioniranih cvijetova i plaštova s vezom koji odišu visokom modom.
“Izbor, pa onda i izrada dizajnerske vjenčanice po mjeri svake klijentice uz željenu personalizaciju jest trenutak u kojemu si doista možete priuštiti posebno iskustvo. Mi se svakako potrudimo od prve probe da profesionalno savjetujemo, vodimo i pomažemo u izboru od preko 70 modela vjenčanica, a sve kreće rezervacijom termina u našem showroomu“, dodao je kreator.
Moderne i posebne Alduk vjenčanice se mogu isprobati u dizajnerovu showroomu u Draškovićevoj 33 uz obaveznu rezervaciju termina, a cijena im se kreće od 1000 do 2000 eura te je riječ isključivo o izradi po mjeri svake klijentice i kupnji nakon isprobavanja probnih modela i odabira najbolje opcije.
Fotografije: Sanja Jagatić
Model: Mia Matić
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0