MagMe Bride: Rat & Boa kreirao savršenu slip vjenčanicu s cijenom manjom od 500 eura

Rat & Boa haljine svakog su ljeta među najtraženijim komadima, ali nismo očekivali da će kreirati i savršenu slip vjenčanicu za minimalističke mladenke koje možda žele nešto opušteniju kreaciju. No ovaj brend, omiljen n adruštvenim mrežama, uspio je i u tome, s novom haljinom Lorela iz Genesis kolekcije.

U kolekciji Genesis nalaze se komadi prikladni za moderne mladenke koje traže nešto jednostavnije, slip kreacije za vjenčanje, a haljina Lorela zadovoljava sve kriterije – jednostavna je, chic i besprijekorno ističe figuru. Drugim riječima, u njoj se možete osjećati kako i priliči na veliki dan – opušteno i savršeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RAT & BOA (@ratandboa)

Haljina se ističe nabranim dekolteom,  detaljem cvijeta izrađenog od tkanine na ramenima i dubokom izrezu na leđima što je čini istovremeno romantičnom i senzualnom. Suptilni sjaj satena boje slonovače obavija obline, a haljina krojem i tkaninom laska figuru te skriva ono što potencijalno želite sakriti.

Duljina naramenica može se regulirati, a kako bi sve izgledalo perfektno na dan vjenčanja, haljina Lorela može se i krojiti po vašim mjerama. S obzirom na to da je na poseban način rezana ukoso, to omogućava da haljina lijepo pada preko tijela, a upravo taj laskavi efekt je ono zbog čega su Rat & Boa haljine postale toliko popularne.

Dio je to DNA tog brenda pa ne čudi da su isto zadržali i kad su u pitanju vjenčanice. Ono po čemu se još ističu su i zanimljivi detalji pa haljina ima dekorativnu tkaninu koja krasi jednu stranu. Haljine brenda dizajnirane su ekstra dugačke kako bi odgovarale svim visinama i po potrebi se mogu skratiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RAT & BOA (@ratandboa)

Model je dostupan za kupnju putem službene stranice brenda, u veličinama od XXS do XXL i to po cijeni od 405 eura što je za komad ovakvog izgleda zaista fantastična cijena. Ako tražite vjenčanicu u opuštenijem stilu ili, pak, komad za presvući se poslije ponoći, definitivno predlažemo da date šansu ovom modelu – neće vas razočarati!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Rat & Boa, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0