MagMe Bride: Prvi pogled na najiščekivaniju bridal kolekciju sezone

Iz godine u godinu, sezona vjenčanja započinje potkraj siječnja kada svjetlo dana ugledaju prve fotografije najiščekivanije bridal kolekcije – one s potpisom modnog dvojca eNVy room. Iako do službene objave lookbooka predstoje još gotovo dva mjeseca, dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević odlučili su odškrinuti vrata svog ateljea i pružiti mali uvid u modele vjenčanica koji su već od danas dostupni za  isprobavanje u eNVy room showroomu, a koji će sasvim sigurno postati predmet žudnje budućih mladenki.

Nova bridal kolekcija za 2024. godinu sastoji se od prepoznatljivih bestseller modela reinterpretiranih za  nadolazeću sezonu vjenčanja te posve novih modela koji odišu dozom glamura, elegancije, ženstvenosti i romantike. U jedinstvenom stilu koji odlikuje eNVy room potpis, kolekcija je isprepletena detaljima poput velikih mašni ili nezaobilaznih volana, krojevima pročišćenih linija i modelima vjenčanih haljina koji se mogu transformirati u “nove” komade. Svi modeli izrađeni su od najkvalitetnijih, pomno odabranih materijala kao što su svileni saten, krep i predivan reljefni jacquard s motivima ruža, dok posebno upečatljivo izgledaju modeli izrađeni od eko perja ili pak oni optočeni tisućama kristala.

Imajući na umu da će njihove kreacije obilježiti najposebnije životne trenutke, ali i da se ukusi i želje budućih mladenki uvelike razlikuju, eNVy room uvijek svoje bridal kolekcije kreira tako da ponudu svog ateljea obogati s pregršt novih modela u paleti različitih stilova te prikladnih za različite tipove vjenčanja. Svaka vjenčanica se izrađuje po mjeri jer dizajneri čvrsto vjeruju da je to jedini ispravan način kako bi vjenčana haljina, koja ima duboku emotivnu vrijednost, stajala besprijekorno.

Prije posjeta eNVy room showroomu potrebno je rezervirati termin pozivom na 099 23 22 939. U pratnju je dopušteno povesti do troje ljudi. Sve haljine izrađuju se po mjeri, pa je važno napomenuti i to da termin trebate rezervirati na vrijeme. Dobra je vijest da, naručite li izradu svoje vjenčane haljine do Božića, ostvarujete dodatnih 10 posto popusta na gotovinsko plaćanje.

U društvu dizajnera Nikice Ivančevića i Vjeke Franetovića, kao zaštitna lica eNVy room bridal kolekcije za 2024. godinu pred objektiv našeg proslavljenog fotografa Franje Matkovića stale su Ingrid Nikolić iz Faith Model Managementa i Lea Zeba iz Talia Modela. Frizure modela potpisuje Draška Topić, a šminka je djelo Ive Rukavine.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Franjo Matković

Modeli: Ingrid Nikolić (Faith Model Management), Lea Zeba  (Talia Model)

Makeup: Iva Rukavina

Kosa: Draška Topić

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0