@styledsara

MagMe Bride: Pronašli smo idealnu haljinu za djevojačku zabavu

Uz vjenčanicu, mladenke imaju za zadatak pronaći i idealnu haljinu za djevojačku zabavu. S obzirom na to da je sezona vjenčanja rezervirana za toplije mjesece godine, i djevojačke se zabave najčešće održavaju u ljetnim mjesecima, pa je mini lanena haljina odličan odabir. Iako outfit za djevojačku zabavu ne mora biti haljina, pa tako niti ona bijele boje, ipak većina bira takve modele, a mi smo pronašli jedan koji je dovoljno opušten za neometanu zabavu, ali i dovoljno poseban za ovu prigodu.

@styledsara

Riječ je o lanenoj mini haljini brenda Reformation, koji nam go-to adresa kad smo u potrazi za svečanim haljinama. Uz midi i maksi modele izrađene od svile – koji su idealni za ljetna vjenčanja, brend ima i bogatu kolekciju lanenih haljina u romantičnom stilu. Među njih se ubraja i model Tracy koji smo zapazili na stilistici i modnoj insadjerici Sari Walker.

Haljina bez naramenica prati liniju tijela i izrađena je od 100-postotnog lana, a da bi osigurali da prianja uz tijelo, na stražnjoj strani haljine nalazi se elastičan dio zbog kojeg se može prilagoditi svačijoj figuru.

@styledsara

Iako je riječ o jednostavnom modelu, ističe se ipak bogatim volanima iznad dekoltea koji privlače pažnju i čine haljinu posebnom. Model je tako tim detaljem dobio pomalo odvažan izgled, iako je i dalje riječ o haljini koju će obožavati i minimalistice.

@styledsara

so excited to be here!!! 🐚🏝️@reformation

♬ оригинальный звук – 𝟘𝟟𝟟

Uparena s elegantnim japankama, natikačama s potpeticom, balerinkama ili, pak, strappy sandalama, ova će haljina biti pun pogodak za djevojačku zabavu. Dostupna je za kupnju putem Reformation webshopa, u veličinama od 30 do 42, po cijeni od 315 eura, a u nastavku možete otkriti još detalja haljine.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Reformation

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0