Zimmermann

MagMe Bride: Najljepše haljine za goste na proljetnom vjenčanju

Sezona vjenčanja uskoro počinje, a neka od najčešćih pitanja koja si postavljamo kada smo pozvani na vjenčanje su: što odjenuti, gdje pronaći lijepu haljinu i, najbitnije, kako odabrati haljinu koja će biti nosiva i u drugim prigodama. Kada su u pitanju svečanije haljine, high-end i high street brendovi već su sad predstavili atraktivne modele za ovu godinu, koji zadovoljavaju i najstrože kriterije.

Jedino pravilo ove sezone je da nema pravila, u ponudi su haljine jarkih boja, otmjeni crni modeli, mini modeli s otvorenim leđima, haljine ukrašene perjem ili, pak, predimenzioniranim mašnama i sve je prihvatljivo! Jedino što morate imati na umu prilikom odabira haljine je da je možete odjenuti ponovno, u nekoj drugoj svečanoj prigodi jer ono što nije poželjno je kupnja komada koje ćete nositi samo jednom.

Rixo

U nastavku donosimo MagMe odabir high-end i high street haljina koje možete naručiti u Hrvatsku. P.S. Ako vam ne odgovaraju, uvijek ih možete vratiti! Sretno s odabirom!

Misha Collection
Mango
Mango
Mango
Bernadette
Bernadette
H&M
Rixo
Massimo Dutti
COS
Reformation
Tove Studio
Self-Portrait (MyTheresa)
Self-Portrait (MyTheresa)
Staud (MyTheresa)
Taller Marmo (MyTheresa)
Taller Marmo (MyTheresa)
Zimmermann (MyTheresa)
Simkhai (MyTheresa)
Rodarte (MyTheresa)
Zara
Zimmermann

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: MyTheresa, Rixo, Zimmermann, H&M, Zara, Mango, COS, Misha, Bernadette, Tove

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0