MagMe Bride: Kuma ste na vjenčanju? Ovo je 20 haljina koje će vam se svidjeti

Sezona vjenčanja u punom je jeku, što znači da smo u potragama za haljinama koje ćemo odijevati tijekom te svečanosti. No, osim mladenke kojoj je jedan od glavnih zadataka za taj dan odabrati vjenčanicu, kao još jedna važna uloga tog dana je i uloga kume. Njezin odijevan odabir nadopunjuje mladenkin i doprinosi cjelokupnoj estetici vjenčanja, stoga smo odlučili istražiti aktualne kolekcije brendova i odabrati 20 najljepših haljina u kojima će svaka kuma zasjati!

Rebecca Vallance

Kuma bi prilikom odabira haljine trebala voditi računa o nekoliko pojedinosti; ono najvažnije je da je haljina elegantna, no istovremeno i dovoljno udobna da kroz cijeli dan u njoj može s lakoćom obavljati sve dužnosti. Također, važno je obratiti pozornost i na sezonu i mjesto vjenčanja. Naravno, tijekom zimskog ugođaja poželjniji su bogatiji tonovi i teže tkanine, dok je tijekom aktualne sezone najbolje odabrati svjetlije tkanine, pastelne boje i laganije i prozračnije materijale. No, to ne treba biti pravilo, jer i tamnije boje izgledaju iznimno elegantno tijekom ljetnih večeri, što potvrđuju i brojne haljine tamnije plave nijanse koje smo pronašli.

Rebecca Vallance

Jednostavno biste se trebali voditi time da bi kuma ipak trebala izgledati elegantnije od gostiju na vjenčanju, no istovremeno ne smije zasjeniti mladenku. Stoga naravno, pravilo je da se ne smije odjenuti haljina bijele nijanse, no slažemo se u tome da haljina ne bi smjela biti ni onih jarkih tonova, kao niti previše izazovna. Nedvojbeno je da su midi i maksi haljine najbolji odabir, uz decentne dodatke koji će upotpuniti kombinaciju.

Stine Goya

Ako ste kuma na nekom od skorašnjih vjenčanja, predlažemo da uložite u komad koji ćete nositi tog dana. Kad se radi o haljini koju morate odabrati za taj poseban dan vaše prijateljice, odaberite model koji je iznimno kvalitetne izrade, no i onaj u kojem se možete zamisliti za niz drugih svečanih događanja. Elegancija, udobnost i nenametljivost trebale bi biti glavna nit vodilja.

Bernadette

U konačnici, haljina koju odjene kuma na vjenčanju trebala bi odražavati njezinu jedinstvenu ulogu, trebala bi biti usklađena s mladenkinom vizijom, ali i osigurati kumi da se osjeća samouvjereno i udobno tijekom svadbene svečanosti! U nastavku teksta otkrijte 20 haljina u kojima ćete kao kuma zasjati ove sezone, ali i obogatiti svoj ormar haljinom koju ćete odijevati dug niz godina u brojnim drugim svečanijim prigodama!

Zara
Reformation
Solace London
Solace London
Safiyaa
Rodebjer
Reformation
Reformation
Reformation
Reformation
Rebecca Vallance
Mango
Mango
Mango
Bernadette
Bermadette
Bernadette
Bernadette

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mytheresa, Bernadette, Mango, Solace London, Safiyaa 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0