@taniasarin

MagMe Bride: Donosimo izbor nesvakidašnjeg zaručničkog prstenja

Prilikom odabira vjenčanog prstenja ne morate se držati klasike. Da, prsten koji ćete nositi kao zaručnički može imati dijamante, ali može imati i posebnu teksturu, biti neobičnog oblika ili, pak, sadržavati kamenje u boji. Mnoge žene, zbog toga što su okružene samo klasičnim zaručničkim prstenjem ni ne razmišljaju o malo drugačijim komadima nakita, a ponuda posebnog zaručničkog prstenja, koje može komplimentirati nečijem osobnom stilu, zaista je bogata.

Ono što morate učiniti je zaviriti u radionice nerazvikanih dizajnera, a upravo smo to učinili mi i pronašli kreacije s potpisima američkih, australskih i skandinavskih kreativaca poput Arielle Ratner, Marije Sorensen, Sophie Bille Brahe i Seba Browna, koje su nas oduševile. Većina dizajnera koristi 18-karatno zlato, u žutoj, bijeloj i ružičastoj boji, kao i dijamante iznimne kvalitete – prirodne i one nastale u laboratorijima.

Kimai

No, ono po čemu se najviše ističu je upečatljiv dizajn koji nećete vidjeti “na svakom koraku”, modeli s više kamenja u različitim bojama te modeli s više dijamanta u neobičnim pozicijama. U nastavku pogledajte izbor malo drugačijeg zaručničkog prstenja koje će svakome zapeti za oko.

Jessie Thomas
Jessie Thomas
Sophie Bille Brahe
Seb Brown
Jessie Thomas
Sansoeurs
Sansoeurs
Arielle Ratner
Kimai
Arielle Ratner
Jessie Thomas
Jessie Thomas
Kimai
Elhanati
Kinn
Arielle Ratner
Jenna Katz
Jenna Katz
Jessie Thomas
Seb Brown
Spinelli Kilcollin
Maria Sorensen
Maria Sorensen
Seb Brown
Seb Brown
Katkim
Katkim

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0