@alexandracooper

MagMe Bride: 25 najljepših cipela za mladenke iz aktualnih kolekcija

Nalazimo se u sezoni vjenčanja, a jedan od glavnih zadataka s kojima svaka mladenka treba pomoć je – odabir cipela. Od cipela za vjenčanje očekuje se mnogo toga: moraju biti dovoljno ugodne da u njima možete plesati čitavu noć, stilski moraju pristajati na haljinu, moraju biti prilagođene mjestu održavanja vjenčanja i – ono najvažnije – moraju biti lijepe osobi koja ih nosi. Ponekad je zaista teško pomiriti sve te zahtjeve, no dizajneri ove godine nude zaista bogat izbor opcija. Čak i za one mladenke koje ne žele nositi štikle ili preferiraju nisku potpeticu za dan vjenčanja.

Uz brendove koje većina mladenki odabire kao što su Manolo Blahnik, Jimmy Choo – čije je modele nosila i influencerica Alexandra Cooper na svojem vjenčanju – te Aquazzura, predlažemo i da zavirite u ponudu marki kao što su Attico, Alaïa, Loeffler Randall i sličnih jer se i u njihovim kolekcijama kriju predivni bridal modeli.

@alexandracooper na svojem je vjenčanju nosila Jimmy Choo cipele

Posebno se ističe Alaïa Coeur kolekcija u kojoj se nalaze slingback cipele i natikače s potpeticom ukrašene motivom srca koji su idealne za vjenčanje, a neodoljivo izgledaju i različite verzije satenskih sandala ukrašene 3D cvjetnim aplikacijama koje možete pronaći u kolekciji dizajnerice Magde Butrym.

Kristalići su, naravno, neoizostavan detalj na cipelama za vjenčanje, a osim ikoničnih Manolo Blahnik Hangisi, krase i druge modele tog brenda, kao i cipele s potpisom Christiana Louboutina te balerinke koje su ove godine apsolutni hit i izvrstan odabir za mladenke koje žele staviti naglasak na udobnost kad su u pitanju party cipele.

U nastavku smo izdvojili više od 25 najljepših modela cipela za vjenčanje!

Manolo Blahnik (Net-a-Porter)
Aquazzura (Net-a-Porter)
Manolo Blahnik (Net-a-Porter)
Christian Louboutin (Net-a-Porter)
Aquazzura (Net-a-Porter)
Loeffler Randall (Net-a-Porter)
Aquazzura (Net-a-Porter)
Jimmy Choo (Net-a-Porter)
Magda Butrym (Net-a-Porter)
Rene Caovilla (Net-a-Porter)
Amina Muaddi (Net-a-Porter)
Aquazzura (Net-a-Porter)
Christian Louboutin (Net-a-Porter)
The Row (Net-a-Porter)
Alaia (Net-a-Porter)
Valentino
Loeffler Randall
Alaia
Christian Louboutin (MyTheresa)
Magda Butrym (MyTheresa)
Christian Louboutin (MyTheresa)
Jimmy Choo
Jimmy Choo
Attico (Net-a-Porter)
Manolo Blahnik (Net-a-Porter)
Aquazzura (Net-a-Porter)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Alaia, Valentino, Jimmy Choo, MyTheresa, Net-a-Porter

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0