MagMe Boys: Ovo je idealan božićni poklon za muškarca

Iako ne volimo generalizirati, ponekad nam je jedan od najtežih božićnih poklona za pronaći onaj za partnera, prijatelja ili oca – ne znamo je li u pitanju manjak ponude ili komunikacije želja naspram ženske publike, ili možda i nisu toliko jednostavni koliko tvrde da jesu! Zato u potragu za idealnim božićnim poklonima za muškarce oko sebe uvijek krećemo na vrijeme, da se osiguramo da ćemo pronaći nešto što će zadovoljiti sve kriterije. Pokloni trebaju biti nešto što si netko sam možda neće priuštiti, ali isto tako biti i funkcionalni.

U hektičnom stilu života koji mnogi vode (a koji bi se definitivno trebao usporiti), često se oslanjamo na tehnologiju, ali koliko god mnogi pričali o negativnim stranama toga, tehnologija značajno može poboljšati život. Pametni uređaji su nešto što će oduševiti mnoge i odličan su izbor za poklone za ispod bora, pogotovo kad se radi o onima koji mogu pomoći u kreiranju zdravijih navika danju i noću. Time zapravo darujete jednostavniju, mirniju i zdraviju svakodnevicu, a to je neprocjenjivo.

Wellness industrija jedna je od najbrže rastućih na svijetu, a mnogi u posljednje vrijeme veću pozornost poklanjaju wellbeingu, odnosno općem blagostanju i skladu. Upravo je spoj tehnologije i želja za blagostanje iznjedrio jedan od trenutačno najkorisnijih gadgeta na tržištu, koji predstavlja idealan božićni poklon za muškarce.

Samsung Galaxy Watch6 je pametan sat koji je usmjeren na poboljšanje životnog stila jer omogućava kreiranje personaliziranih smjernica za zdravlje koje se tiču sna, vježbanja i obroka te potiče korisnike da iste i primijene kako bi iz dana u dan živjeli zdravije – sve dok im to ne prijeđe u naviku.

Tako se ovaj wellbeing suputnik, trener i nutricionist na zapešću svakodnevno brine za pozitivne promjene u lifestyleu osobe koja ga nosi kroz konkretne savjete i prijedloge. Na isti način kao što pametni telefon Samsung Galaxy Z Fold5 nudi brojne alate za organizaciju svakodnevnih zadataka, Samsung Galaxy Watch6 pobrinut će se za to da je i vrijeme koje provodite spavajući optimizirano. Već smo pisali o tome koliko je san važan za wellbeing, pa mu zato treba i pristupiti studiozno – pratiti obrasce spavanja, uvijek ići spavati i buditi se u isto vrijeme te se pobrinuti za to da je spavaća soba dobro pripremljena za kvalitetan san i lakše buđenje.

Upravo se tom analizom bavi ovaj pametni sat koji će na temelju prikupljenih podataka svojem korisniku otkriti i koje korake treba poduzeti za podizanje kvalitete sna te postojanosti spavanja. Pa ako oko sebe imate nekog muškarca kojem nemiran san stvara stresnu svakodnevicu, bolji poklon od ovog nećete pronaći.

Uz to, mnogi među novogodišnjim željama redovito imaju uvođenje zdravih navika i početak vježbanja, pa će im ovaj mini trener na zapešću sasvim dobro doći – fitness funkcije sata kreirane su tako da motiviraju korisnika, pružaju mu kompletan pregled tijela, kondicije, ciljeva i napretka, a mogu se osloniti i na korisne savjete o tjelovježbi i prehrani. Kreirati se može i personalizirana rutina vježbanja, a moguće je trenirati i uz više od 100 postojećih treninga – bilo kad i bilo gdje, bez plaćanja članarine za teretanu u koju nikad ne zalaze.

Ova tehnologija koja se nosi na zapešću ističe se čak 20 posto većim zaslonom pa je praćenje savjeta, čitanje i pisanje jednostavnije, a pritom je sat i dalje udoban za nošenje. Osim što je ovaj pametan sat postao brži zbog unaprijeđenog procesora i memorije, ima i tanji okvir što dodatno ističe sofisticirani izgled ovog modela. Stiliziran, interaktivan i informativan izgled brojčanika maksimalno koristi zaslon, baterija manje troši te osam minuta brzog punjenja omogućava dodatnih osam sati rada, a sat se jednostavno stavlja i skida s one-click remenom.

Kako bi se još više svidio muškarcu kojeg darujete – iako ove wellbeing performanse i elegantan dizajn pametnog sata teško može bilo što nadmašiti, Samsung Galaxy Watch6 dostupan je u dvije veličine – 44 mm i 40 mm, od kojih je prva varijanta dostupna u grafitnoj i srebrnoj, a druga u grafitnoj i zlatnoj boji. Samsung Galaxy Watch6 Classic također je dostupan u dvije veličine – 47 mm i 43 mm, u dvije boje, crnoj i srebrnoj.

Ovo je božićni dar koji će zadovoljiti i one s najvišim kriterijima, a više o ovom pametnom satu možete saznati na linku.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0