MagMe Boys: Dior Sauvage je novi proizvod za maksimalnu njegu kože i brade

Svjež i moćan, Dior Sauvage se od prvoga dana etablirao kao miris slobode i širokih prostranstava, a 2021., nadahnut divljom i nesputanom prirodom, brend je sveukupno aromatično iskustvo upotpunio proizvodima za čišćenje kože, brijanje, umirivanje i hidrataciju. Kombinirajući senzorijalnu teksturu s učinkovitosti, Sauvage formule obogaćene su ekstraktom kaktusa, ikonske biljke iz američkih pustinja koja je prepuna aktivnih sastojaka. Nakon korištenja na koži ostaje drvenast i aromatičan mirisni trag. I, da! Dior Sauvage linija za njegu prikladna je za sve tipove kože, sa ili bez brade.

Novi 2-u-1 proizvod

Sauvage ritual njege ove je godine zaokružen 2u1 proizvodom: novom maskom i čistačem lica, čija formula sadrži 85% sastojaka1 prirodnog podrijetla. Sauvage Face Cleanser and Mask obogaćena je ekstraktom kaktusa koji je poznat po svojim eksfolirajućim i pročišćavajućim svojstvima i izvrstan je u borbi s nesavršenostima kože. Svakim nanošenjem koža postaje umirenija, čišća i blistavija.

Jednostavan za upotrebu

Za dnevno korištenje, tekstura se, dodavanjem nekoliko kapi vode na dlanove, transformira u pjenu. Umasiravanjem na lice i bradu, kremasta pjena čisti bez isušivanja, poboljšavajući teksturu kože. Lako se ispire i na koži ostavlja osjećaj čistoće, mekoće i svježine.

Jednom tjedno, formula se može koristiti kao maska, nanoseći se izravno na suhu kožu. Dovoljna je minuta da očisti pore, a nakon ispiranja koža je mekana i matirana, ten blistav, a brada svilenkasta. Upotpunite svoju Sauvage rutinu hidratantnom kremom za lice i bradu, nakon koje slijedi vaš omiljeni Sauvage Elixir, koji je poput koktela s biranim sastojcima: moćan, elegantan i misteriozan…

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0