MagMe Boys – BLEU DE CHANEL – OSNOVNI CHANEL PROIZVODI ZA BRIJANJE

Brijanje je umijeće koje zahtijeva posebnu pažnju i kojim svaki moderan, elegantan i sofisticiran muškarac treba ovladati. U vrijeme kada su brade, zalisci i brkovi postali pravi elementi stila, oblikovanje dlaka na licu način je osobnog izražavanja, sredstvo za potvrđivanje osobnosti.

CHANEL je ovim muškarcima namijenio dva nova proizvoda za brijanje: Kremu za brijanje BLEU DE CHANEL i BLEU DE CHANEL Hidrirajuću njegu 2-u-1 za lice i bradu. Dva proizvoda koja se lako uklapaju u svakodnevnu rutinu njege. Omogućuju besprijekorno brijanje i potpuno hidriranu kožu, a pritom produžuju aromatični i drvenasti mirisni trag BLEU DE CHANEL.

KREMA ZA BRIJANJE

Zahvaljujući svojoj finoj i prozirnoj teksturi, Krema za brijanje BLEU DE CHANEL pruža potpunu vidljivost i precizno brijanje koje omogućuje prilagođenu kontrolu smjera rezanja i oblikovanja dlake. Kožu čini mekom, podatnom i ugodno svježom. Svestrana, ona zadovoljava sve potrebe za njegom. Za glatko brijanje? Savršeno klizi za besprijekorni rezultat. Za bradu, brkove? Prozirna tekstura omogućuje vam da točno vidite gdje ćete postaviti oštricu i tako lako ovladati svim stilovima. Idealna je za održavanje kontura (ispod vrata, na vrhu obraza…).

KAKO SE NANOSI?

Na lice prethodno navlaženo toplom vodom nanijeti kremu za brijanje BLEU DE CHANEL i kožu masirati kružnim pokretima. Brijanje započnite u smjeru rasta dlake. Nakon brijanja, isperite kožu hladnom vodom, uklonite višak kreme, osušite i zatim nanesite BLEU DE CHANEL Balzam poslije brijanja.

HIDRIRAJUĆA NJEGA 2-U-1 ZA LICE I BRADU 

BLEU DE CHANEL Hidrirajuća njega 2-u-1 za lice i bradu svakodnevno je neophodna za muškarce koji vode računa o sebi. Namijenjena muškarcima s bradom, brkovima ili glatko obrijanim licem, ona hidrira i miriši kožu, a omekšava te poboljšava izgled brade. Njezina lagana gel tekstura lako se nanosi i ne ostavlja tragove na dlakama lica. Koža je meka i ugodna, a brada se lakše dovodi u red.

KAKO SE NANOSI?

Na čistu i prethodno osušenu kožu nanesite hidrirajuću njegu 2-u-1 za lice i bradu za intenzivniji miris.