Luksuzno wellness krstarenje Mediteranom s Gwyneth Paltrow? Evo kako se prijaviti…

Da svoj wellness brend Goop planira odvesti na novu razinu, holivudska glumica Gwyneth Paltrow dokazala je najnovijim potezom – najavom luksuznog krstarenja Mediteranom! “Goop at Sea” luksuzno je krstarenje usmjereno na wellness koje je na rasporedu u rujnu, traje 10 dana, a na putovanje po francuskoj i talijanskoj obali mogu se prijaviti baš svi i uživati u druženju s glumicom i vlasnicom brenda.

Sveukupno devet noći možete provesti na cruiseru, a cijela tura osmišljena je u suradnji s brendom Celebrity Cruises. Brod Celebrity Beyond najnoviji je i najluksuzniji brod u “mornarici” tog, a opremljen je ogromnom spa zonom i Rooftop Gardenom s kojeg puca pogled na pučini i predivnu obalu Italije i Francuske. Tijekom krstarenja “Goop at Sea” moći ćete sudjelovati u radionicama, pop-up wellness aktivnostima, tjelovježbi te razgovoru s Paltrow. Ako nikad niste bili na cruiseru, ovo je pravi trenutak da isprobate ovo iskustvo i iskusite wellness na malo drugačiji način, i to dok ste na odmoru.

Kad kupite kartu za “Goop at Sea” krstarenje imate priliku uživati u wellness programu složenom po vaš mjeri, a tijekom radionica o mentalnom, duševnom i fizičkom well-beingu istraživati ćete načine kako poboljšati svoj život te od stručnjaka upijati korisne savjete. Tijekom cruisea bit će vremena i za postavljanje pitanja wellness stručnjacima koji će se s vama ukrcati na brod, kao i onih usmjerenih Paltrow, uživat ćete u izletima izvan broda te sudjelovati u brojnim pop-up aktivnostima za koje tim brenda Goop želi da ostanu iznenađenje.

Paltrow je well-being konzultat kompanije Celebrtity Cruises tako da je na brodu Celebrity Beyond, kojeg su osmislili svjetski poznati arhitekti i dizajneri, sve podređeno vama – od ugodnog uređenja, kulinarskih iskustava pa sve do holističkih, wellness opciija u kojima možete uživati na brodu.

Brod kreće 24. rujna iz Barcelone – prije ukrcavanja imat ćete priliku istražiti najbitnije građevine legendarnog Gaudíja, a tijekom idućih devet dana brod će stati u još sedam gradova među kojima se istiću Marseille, Nica, Firenca i Rim. Uz specijalna iznenađenja i izlete izvan broda, očekuje vas i posebno osmišljen gastro meni te isprobavanje Goop proizvoda.

 

Detaljan itinerar možete pronaći na službenoj stranici Celebrity Cruises, a cijene paketa kreću se 0d 1500 američkih dolara pa sve do 6165 dolara za najluksuzniji smještaj u dijelu “The Retreat” s privatnim restoranom, ekskluzivnom lounge zonom te terasom koje bi se posramili i najluksuzniji svjetski resort hoteli.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0