Luksuzno seosko imanje koje krije 12 vila idealno je mjesto za potpunu relaksaciju

S jedne strane pogled na maslinike, a s druge strane na Jonsko more – Eliamos Villas Hotel & Spa je imanje u seoskom stilu koje krije 12 luksuznih vila namijenjenih bijegu od svakodnevice i potpunom opuštanju. Pa, ako ste zreli za odmor, ovo je mjesto na otoku Kefalonije idealno za to, s obzirom na to da je svaka vila opremljena bazenom sa slanom vodom ili hidromasažnom kadom.

Ovaj mini hotel i spa smješten je u blizini plaža Kefalonije koje su skrivene od radara i nalazi se iznad “tajne” uvale, a ovaj dragulj savršeno balansira privatnost i iskustvo kao da ste kod kuće sa sadržajem od pet zvjezdica. Iako se u svakoj vili nalaze i kuhinja i blagovaonica, na imanju je gostima dostupan i restoran koji slavi lokalne sastojke i grčku kuhinju, a tik do njega nalazi se i prostrani inifinty bazen sa slanom vodom, spa i vanjska teretana okrenuta prema moru.

Odražavajući karakter Kefalonije, prostrani interijeri ovih vila gledaju na Jonsko more ili maslinik, a ljepota otoka prodire kroz prostor te izgleda kao da su unutarnji i vanjski prostor stopljeni u jedno. Elegantan namještaj, prirodne teksture i paleta zemljanih nijansi prožimaju interijere vila i apartmana, a stil uređenja reflektira estetiku otoka.

Uz vile s jednom, dvije ili tri sobe, a ovom imanju nalazi se i grandionzna vila koja se prostire na dva kata, kao i dva manja apartmana koja su jednako komforna kao i vile – iako su kvadraturom manji, imaju pogled na more te privatni bazen ili jacuzzi. Svaki od prostora, što zajedničkih, što privatnih, pružaju gostima neusporediv osjećaj smirenosti.

Uz infinity bazen i teretanu na otvorenom, na ovom se imanju nalazi i wellness centar te mjesto predoređeno za jogu i pilates, kako bi gosti mogli postići i fizičko i mentalno blagostanje. Ovaj retrat koji je smješten iznad plaže pravo je utočište mira, s pet zvjezdica, u kojem se možete povezati s prirodom, sa samim sobom te maksimalno uživati.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Eliamos, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0