Luksuzni i nježni prema prirodi: Otkrijte slovenske kupaće kostime Anchie Swim

Pri kupnji kupaćeg kostima pazimo na materijal, kroj, ali i to da su modeli proizvedeni po načelima održive mode. Baš smo tako, u potrazi za novim modelom, naišli na modele slovenskog brenda Anchie Swin koji kupaćd kostime proizvedeni po etičkim i ekološkim principima.
Masovna proizvodnja u modnoj industriji izazvala je efekt jednakog odnosa prema kupaćim kostimima, kao i prema svakodnevnoj odjeći pri čemu više znači bolje. Modni brend Anchie Swim principima koje primijenjuje u proizvodnji, kao i filozofijom brenda, odupire se tim stavovima i modnim shvaćanjima. Želja je stvarati kvalitetne komade koji će trajati iz sezone u sezonu.
Sve se češće u modnom svijetu susrećemo s frazom – normalize repeating outfits. Čak su i zvijezde najvećih svjetskih događaja s crvenim tepihom počele propagirati taj stav i pojavljivati se u već viđenim dizajnerskim komadima. Problematika je jasna, “shaming” zbog ponavljanja odjevnih kombinacija postao je pritisak s kojim se omiljena modna lica više ne mogu niti žele boriti. Možda najjasnije prikazivanje problematike predstavljeno na u kultnom filmu “Vrag nosi Pradu” u kojem se glavna protagonistica, koju utjelovljuje glumica Anne Hathaway, susreće s osudom zbog ponavljanja modne kombinacije.
Brend Anchie Swim posvećen je kvaliteti umjesto kvantitete, prepoznati su po čistim crtama i rezovima te minimalizmu karakterističnom za eru osamdesetih i devedesetih. Osim toga, pohvalno je to što, prilikom kupovini, možete kombinirati različite modele gornjih i donjih dijelova kupaćih kostima te tako kreirati kombinacije po vlastitom ukusu.
Anchie Swim predstavlja svaku ženu, bez ograničenja i bez tabua. Osim što je sva koncentracija na ženama, brend je i osnovan od strane kreativne Slovenke po kojoj je nosi i naziv. Sve kolekcije su dizajnirane u Sloveniji, materijal se nabavlja iz Italije, a kupaći kostimi konstruirani su na Baliju – radnici rade u humanim uvjetima, a plaćeni su iznosom koji visoko premađuje minimalna primanja na Baliju. To je samo dio stvari na koje je brend izričito ponosan jer je filozofija brenda zasnovana na etici i brizi o okolišu.
Modni brend, također, brine i o proizvodnji. Proizvode dovoljno za predviđene potrebe i to isključivo u sezoni zbog čega ne dolazi do kreiranja viška otpada. Zato, pri odabiru vašeg idućeg kupaćeg kostima predlažemo da razmislite o utjecaju na ocean, prirodu i nas same, pa i ovoga ljeta odaberete komade koji imaju svoju priču i stavite kvalitetu ispred kvantitete. Svi se modeli ovog slovenskog brenda mogu pogledati i naručiti putem njihove službene stranice.
* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.
Fotografije: Anchie Swim, Instagram
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0