Luksuzne vile u Grčkoj u kojima možete uživati u ljetu i u rujnu

Ako ste nostalgični za ljetom, otkrivamo vam lokaciju na kojoj još uvijek možete uživati u savršenoj ljetnoj vibri, sunčanju, dugačkim danima, zalascima sunca i pogledu na more. Sve se to, čak i u rujnu i listopadu, može pronaći na grčkim otocima, a kao savršeno mjesto za odmor nameću se luksuzne vile Vòra smještene na Santoriniju u gradiću Imerovigli.

U savršen godišnji odmor definitivno se ubrajaju mir i privatnost, a upravo to dobivate u trima vilama koje se nalaze u sklopu ovog boutique hotela – Omikron, Ro i Alpha. Iako je riječ o luksuznim vilama one su namijenjene za smještaj dvije osobe, a prostiru se na od 65 do 100 kvadratnih metara interijer te oko tridesetak kvadratnih metara terase. Isto tako, terase od sve tri vile krasi i jacuzzi iz kojeg se pruža pogled na Egejsko more, vulkan i gradić s obzirom na to da su vile smještene litici.

Vile kao da su urezane u špilje na litici i vise visoko iznad mora, a njihov je dizajn inspiriran vulkanskom prirodom otoka te minimalističkim stilom svojstvenim za Kiklade. U interijeru se tako može pronaći namještaj izrađen po mjeri te opuštajuća paketa bež i sive boje s naglascima od tamnog drventa. Privatni mini jacuzzi bazeni koji se nalaze na terasi doprinose luksuznoj vibri u hotelu, baš kao i skladno uređen interijer, a osjećaj intime pruža činjenica da, unatoč tome što su vam na raspolaganju sve pogodnosti hotela, ipak se nalazite u vili rezerviranoj samo za vas.

Iza ovog projekta stoji uspješni hotelijer Yiannis Bellonias koji je inspriran lokalnim običajima i prirodom otoka uspio postići savršenu ravnotežu između otočke tradicije i suvremenog dizajna. Naglasak je na detaljima, eleganciji, udobnosti i privatnosti gostiju, nisu fokusirani na masovni turizam, a cilj im je da gosti dožive otok izvan komercijalnih stvari i upoznaju izvorni Santorini s njegovim još uvijek tajnim lokacijama i lokalnim okusima.

A s time mogu započeti u svojem privatnom komadiću raja na litici, za čiji je izgled zaslužan arhitektonski biro K-Studio. Uspješno su, po željama vlasnika, povezali pomalo dramatičnu lokaciju, autentičnu arhitekturu otoka te moderan, minimalistički stil uređenja interijera.

Sve vile koje su smještene u obnovljenim špiljama sa stylish interijerom dostupne su za najam putem službene stranice Vòra pa ako vam već nedostaje ljeto, predlažemo da se s boljom polovicom uputite u jednu od njih!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: voravillas.com

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0