Louis Vuitton predstavio pametni sat

Louis Vuitton je predstavio svoj prvi pametni sat- Tambour Horizon. Kako prenosi BoF, ovaj pametni sat je dio LV Tambour kolekcije i u sebi sadrži Googleov android operativni sustav.

Sat dolazi u tri različita stila, a može se kombinirati sa preko 60 remena za sat ili različitih pozadina kazala.

Cijena sata je oko 2500 eura, dok remen za sat košta 300 eura. Iako je cijena iznimno visoka s obzirom na ostale pametne satove, ovo je za Louis Vuitton jedan od ulaznih proizvoda. Naglasak kod korištenja sata je na putovanju, s obzirom da je putovanje zaštitni znak LV-a, te se i aplikacije koje su sugerirane većinom specijalizirane za putovanje, a sa satom dolazi i ugrađeni Louis Vuittonov vodič kroz gradove.

“Ovo je prvi put da će spojeni sat na jednak način funkcionirati u Kini, kao i u ostatku svijeta. Ukoliko Kinez kupi sat u Parizu, rebootat će se na kineski operativni sustav čim sleti u Šangaj, dok do sada to nije bilo moguće za kineske putnike.”- Michael Burke, CEO

Iako mnogi kritičari smatraju da je ovaj potez Louis Vuittona zanimljiv samo za pokazivanje, a ne i za prodaju sata, preostaje nam samo očekivati početak prodaje i prve reakcije kupaca!

https://www.youtube.com/watch?v=4AjdAObqC74

 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0