Prije nešto više od godinu dana brend Louis Vuitton predstavio je novi model pod nazivom Saintonge, a torba je instantno postala must-have kod velikog broja obožavateljica ovog brenda – ne čudi nas s obzirom da je upravo ovakav tip torbe, nazvan Camera bag, jako popularan i kod drugih brendova. Osim što je cjenovno prihvatljiviji (kolokvijalno govoreći), iznimno je praktičan te je uistinu torba koju možete nositi svakodnevno i time probati opravdati cijenu.

Za ljeto 2019. modna kuća Louis Vuitton u svoju liniju uvrstila je još jedan takav model koji nas je svojim dizajnom oduševio. Nova verzija Santa Monica modela sada dolazi u Damier Ebene kožnoj monogram varijanti, dok je prije bila dostupna samo u opciji lakirane kože.

Ono što nas je posebno oduševilo je kombinacija monogram kože te baby-pink kože s dodatnim 3D LV logom koji u cjelini savršeno funkcioniraju. Dimenzija ovog modela jest: 21 cm širine, 15 cm visine te 7 cm debljine. Torba ima dvije ručke te se može nositi u ruci, a s njom dolazi i remen tako da je možete nositi preko ramena.  Cijena torbe na službenoj Louis Vuitton stranici iznosi $1,650.00.