Lookovi s crvenog tepiha na Pulskom filmskom festivalu

Svečanom dodjelom nagrada u Malom rimskom kazalištu završilo je 70., jubilarno izdanje Pulskog filmskog festivala. Prema dosadašnjim reakcijama publike, dvjema rasprodanim večerima u Areni, nacionalni je filmski festival svoj rođendan proslavio na najljepši način, i iako se kao što je to i uobičajeno na kraju festivala najviše priča o potencijalnim laureatima, uzbuđenja nije nedostajalo ni na crvenom tepihu.

Tihana Lazović i Slavko Sobin, glavni protagonisti filma „Samo kad se smijem“  Vanje Juranić pred Arenu su došli stilski usklađeni u maniri pravih holivudskih zvijezda, i još jednom očitali modnu lekciju. Očito promišljeni „all black“ stylinzi upotpunjeni čipkom pokazali su se kao pun pogodak. Slučajno ili ne, s njima se uskladila i sama redateljica, što je na crvenom tepihu djelovalo vrlo elegantno. Tena Nemet Brankov u Puli je dokazala da je osim glumačkog talenta krasi i istančan osjećaj za modu.

Tihana Lazović oduzimala je dah i primajući Zlatnu arenu za najbolju žensku ulogu, baš kao i modna veteranka Ivana Roščić, koja svoju modnu ljestvicu oduvijek drži visoko. Predsjednica stručnog žirija na ovogodišnjoj Puli Nives Ivanković tijekom cijelog festivala je pokazivala iznimnu modnu osviještenost, a tako je bilo i na samom zatvaranju.

Vanja Juranic

Nives Ivankovic

Ivana Roscic, Ksenija Marinkovic,Tihana Lazovic

Tihana Lazovic

Tara Thaller

Ivana Roscic

Slavko Sobin

Iva Babic

Nadine Micic

Tihana Lazovic

Tena Nemet Brankov

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0