L’Huile de Leonor Greyl je tretman za dubinsko obnavljanje suhe kose oštećene bojanjem, izbjeljivanjem, pramenovima, trajnom ondulacijom ili ravnanjem. Kosu čini mekom, zdravom, sjajnom i jednostavnom za oblikovanje. Sa sastavom od 97% prirodnih nih ulja, L’Huile de Leonor Greyl iznimno je učinkovito, izrazito zaštitno, trenutačno omekšavajuće i nevjerojatno obnavljajuće.
Ovo ulje obožavamo jer ga uvijek povezujemo s praznicima, bilo to usred zime ili s bezbrižnim farniente na plaži. U tome je sva čarolija njegovog cvjetnog, egzotičnog i senzualnog mirisa. Na plaži, bazenu, brodu, imajte samo jedan refleks: zaštititi kosu dobrom kupkom biljnih ulja koja štite od UV, klora, morske vode i vjetra.  Vaša boja, kosa kao i vaš frizer bit će vam zahvalni!

Tajna formule: ULJE SE ZGUŠNJAVA!  Ali samo ispod 25 stupnjeva. Tako da samo možemo zamisliti kakvu neprobojnu ba-rijeru ono ostavlja na našoj kosi kojoj prijete sunce, sol i vjetar. Neprobojno, ali prilagodljivo, omogućujući sve vrste frizura, sve fantazije, pletenice sa zataknutim cvijetom, visoko podignute punđe, ravne dječačke frizure čistih linija koje ističu preplanuli ten.

»Svima koji se zaklinju na izrazito krutu kosu preporučujem, nakon što su završili sa zaglađivanjem, da nanesu kapljicu L’Huile na vrhove. To je nenadmašni trik protiv uvijanja. Dovoljno je vrhove počešljati ravnom četkom i gotovi ste. Time se postiže dobar ›pad‹ i još jednom sjaj i njega kose koju je isušilo svakodnevno ravnanje. Za mene, L’Huile de Leonor Greyl je potpun kozmetički proizvod.«
»S ovim uljem treba samo imati laganu ruku. Obožavam ga kombinirati s nekim mekim lakom za kosu za stvaranje mnogo vrlo sitnih kovrča. Prvo krećem od kovrčanja električnim uvijačem, ili od prirodne valovitosti, protrljam prstima s vrlo malo ulja, razdvajajući mnoštvo sitnih uvojaka. Zatim nasprejam mekim lakom za postizanje bolje definicije. Mješavina L’Huile de Leonor Greyl ulja i mekog laka zanimljiva je zbog kontrastne igre materija a učinak je prirodno seksi.«
VINZ, frizer stilist i art direktor Kuće Leonor Grey

Dovoljna je količina koja odgovara čepu L’Huile de Leonor Greyl kako bi se osigurala zaštita i ljepota kose. Ulijte ga u dlan prije nanošenja na kosu i utrljate nježnim pokretima. Ravna četka također može biti izvrsna za postizanje besprijekorno glatkog efekta.


Ne brinite. Ovo ulje je lako. Lako za upotrebu, lako za nanošenje, brzo se uklanja. Dovoljno je jedno šamponiranje. Tanka kosa će odabrati Shampooing au Miel, duga kosa će se odlučiti za Shampooing Crème Moelle de Bambou, a neukrotiva bujna kosa zaklinjat će se samo na Shampooing Reviviscence.

Maloprodajna cijena bočice od 95 ml : 256 kn
Proizvodi Leonor Greyl dostupni su u ekskluzivnim parfumerijama Douglas: – Zagreb, Trg bana Jelačića 2
– Zagreb, Centar Cvjetni, Trg Petra Preradovića 6
– Rijeka, Korzo 6c – Zadar, Supernova, Ulica Akcije Maslenica 68 – Solin, Matoševa 10