Leonor Greyl ima proizvod za oblikovanje kose koji je postao instant klasik

Od osnivanja 1968. godine, Leonor Greyl nastavlja kreirati nove načine da istakne punu ljepotu kose. Od božanstvene Crème aux Fleurs do kultnog Shampooing Crème Moelle de Bambou, od ugodne Masque à l’Orchidée do neophodnog Sérum de Soie Sublimateur, Leonor Greyl pruža široku paletu proizvoda za njegu kose. Ono što brend čini posebnim je njegov jedinstveni pristup, spoj odvažnosti, formulacija i kreativnosti s temeljnim opredjeljenjem: ponuditi samo prirodne proizvode čiji su aktivni sastojci dobiveni isključivo iz nevjerojatne svjetske farmakopeje bilja, cvijeća i voća.

Ovaj holistički, ekološki odgovoran pristup vizija je ispred svog vremena, ali također odgovara tipičnom francuskom poimanju ljepote: profinjen i zahtijevan, protiv dogmi o ljepoti. Iako su napredna istraživanja uključena u rituale ljepote Leonor Greyl, njih je uvijek vrlo jednostavno primjenjivati.

Taj dvostruki cilj – učinkovitost i jednostavnost .posebno se dobro vidi u asortimanu proizvoda za oblikovanje, koji uključuju gelove za modeliranje, sprejeve za učvršćivanje, zaštitu, povećanje volumena i uvijanje kovrča, serume za poljepšavanje i hranjive losione za raščešljavanje, a koji su prilagođeni svim tipovima kose i frizurama. Dio ove palete je popularni proizvod – Leonor Greyl Baume Bois de Rose.

ISPUNJAVANJE ZAHTJEVA ZA OBLIKOVANJEM KOSE S NAJBOLJIM PRIRODNIM SASTOJCIMA

Do sada je izbor proizvoda za oblikovanje često predstavljao tešku dvojbu između gela jakog strukturiranja, koji postaje krut, i guši kapliarna vlakna i vlasište, i voska, koji daje prirodniji izgled, ali mu nedostaje snaga učvršćivanja i teško se ispire. Za kreiranje ove formule, odabrali smo i kombinirali najbolje što priroda može ponuditi. Baume Bois de Rose je radikalno inovativan proizvod
za njegu koji koristi svojstva četiriju iznimnih aktivnih sastojaka: voska bobica, s njegovim zaštitnim i omekšavajućim svojstvima, voska brazilske palme karnauba (Copernicia cerifera), koji pruža nevjerojatnu snagu strukturiranja, voska jasmina s njegovim izvanrednim hidracijskim svojstvima, i amazonskog kupuasu maslaca, snažnog antioksidansa koji djeluje kao anti-UV barijera i ima dugotrajni hidrofilni potencijal kojim pruža više od dvanaest sati neprekidne hidracije kutikule vlasi.

Kombinirajući sve te karakteristike u jednom proizvodu, Leonor Greyl razvija neusporediv proizvod za oblikovanje. Njegova iznenađujuća formula na početku sliči balzamu koji se zagrijava na dlanu prije nanošenja, poput voska za oblikovanje. Trenutačno omekšava kosu, ne ostavlja tragove i lako se ispire. S takvom prozračnom teksturom i snažnom snagom učvršćivanja, svaka frizura, čak i ona najstrukturiranija – postaje moguća, a da pritom ne postane kruta ili suha.

MEKA REVOLUCIJA PROIZVODA ZA OBLIKOVANJE KOSE

Ali to nije sve: poput paste za modeliranje koju možete preoblikovati po volji, Baume Bois de Rose omogućuje vam da promijenite frizuru tijekom dana. Nema više monotonog izgleda od jutra do večeri, nema više pogrešaka pri oblikovanju koje su uporno ponavljali tradicionalni gelovi i voskovi… Ostavite stara ograničenja iza sebe. Sada vlada sloboda i omogućava sve stilove i hirove.
A kao završni detalj, miris palisandrovine ostavlja suptilan trag u kosi prikladan je za muškarce i za žene.

Amerikanci su izmislili izraz “instant classic” da bi opisali nove proizvode koji odmah zauzimaju mjesto u našim životnim stilovima i ne možemo zamisliti kakav je život bio prije njih. Budući da naposljetku nudi sve – postojanost, strukturu i prirodne sastojke – Baume Bois de Rose brenda Leonor Greyl i bolji je nego “instant classic«” To je revolucija mekoće i neizostavna pomoć u oblikovanju koji treba usvojiti bez odlaganja… I to zauvijek! Cijena proizvoda u pairanju od 50 mililitara iznosi 47 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0