Leonor Greyl Crème de Soin à l’Amarante – prirodna inovacija za obojenu kosu

Mnoge žene, a i sve više muškaraca, reći će vam isto: boja je pouzdan način da uljepšate kosu i borite se protiv znakova starenja ili si, pak, priuštite svjež novi izgled. Ljudi boje kosu od pamtivijeka, i dok su zgnječene gusjenice i sumpor srećom stvar prošlosti, današnji koloristi znaju da tajne uspješnog bojenja u osnovi ostaju nepromijenjene: zaštititi kosu od pretjeranog isušivanja te pojačati dugotrajnost i živost boje. Upoznajte Crème de Soin à l’Amarante, dio obitelji proizvoda Leonor Greyl.Ostajući vjeran temeljnim vrijednostima kuće Leonor Greyl iz 1968., nudeći ekskluzivne, inovativne proizvode za njegu kose od prirodnih aktivnih sastojaka, direktor odjela za istraživanje i razvoj i suprug Caroline Greyl, David Brooks, iznova uranja u nevjerojatnu riznicu bilja i cvijeća iz cijelog svijeta da bi vam donio izbor sastojaka kombiniranih za stvaranje ovog regeneratora za raščešljavanje i zaštitu boje. Na čelu sastojaka je amarant.

Simbol besmrtnosti za Grke, sveta biljka za Inke, Asteke i Maje, amarant je poznat kao “cvijet koji nikada ne vene”, a prepun je proteina, minerala i vitamina za izvanrednu regeneraciju i antioksidacijski učinak. U ovoj novoj formuli, Leonor Greyl nam donosi dvostruku posvetu ovom čarobnom cvijetu, i sadrži njegovo ulje kao i ekstrakt sjemenki. Ulje ima regenerirajući učinak za obuzdavanje neukrotivih vlasi i zaštitu kose od starenja uzrokovanog sunčevim djelovanjem, dok sjemenke bogate proteinima, aminokiselinama i vitaminima jačaju kosu, pojačavaju sjaj i osiguravaju potpuno raščešljavanje, bilo mokre ili suhe kose.

Ovaj izniman sastojak pojačava djelovanje i mnogih drugih dragocjenih sastojaka među kojima se ističe indijsko ulje karanje, glavni sastojak u svijetu ayurvedske medicine, sprječava blijeđenje boje uzrokovano čestim pranjem ili boravkom na suncu zahvaljujući svojim anti-UV svojstvima.

Suncokretovo ulje bogato je antioksidacijskim fosfolipidima koji prodiru duboko u vlas kose i hrane je iznutra te štite od štetnih vanjskih čimbenika, dok koktel bademovih proteina i ekstrakata aminokiselina iz pšenice i soje ublažava stres uzrokovan procesima bojenja, a pritom razbija statički elektricitet i neukrotivost vlasi. Za kraj, mješavina kupuasu i babasu maslaca za raščešljavanje istovremeno kosi daje nevjerojatnu gipkost i cjelodnevni sjaj.

Kombinacija ovih aktivnih sastojaka rezultira tretmanom od 360 stupnjeva koji ne samo da produljuje živost boje i pomaže raščešljavanju, nego i štiti kosu od promjena povezanih s vremenom i UV zračenjem, a pritom pruža glatkoću i gipkost bez otežavanja kose.

Kao najnaprednija inovacija, Leonor Greyl Crème de Soin à l’Amarante ne sadrži sintetičke konzervanse zahvaljujući svojoj kiseloj pH formuli kombiniranoj s trostrukim slojem konzervansa biljnog porijekla: grejpfruta, iđirota i crne koprive. U inventivnoj tubi Airless tehnologije koja osigurava optimalno očuvanje aktivnih sastojaka i štiti ih od bakterijskog zagađenja, Crème de Soin à l’Amarante je proizvod sa 100% prirodnim konzerviranjem.

Ova se izrazito zaštitna krema može pohvaliti najnaprednijom, pionirskom formulom i dizajnom, a ne može biti jednostavnija za upotrebu: jednostavno je nanesite po duljini pramenova i na vrhove nakon pranja te ostavite da djeluje dvije minute prije temeljitog ispiranja. I gotovo!

I da završimo u velikom stilu, Crème de Soin à l’Amarante sadrži opojan mediteranski miris, s notama mimoze, ruže, ljubičice i cedra.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0